AK Parti teşkilatı Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek MHP Zonguldak İl Başkanlığı'na bayram ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanı, Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve Merkez İlçe Başkanının yer aldığı ziyarette MHP İl Başkanlığı da hazır bulundu. Birlik ve beraberliğe dikkat çeken MHP İl Başkanı Varol Demirköse, " Bayrağımız bir bayramımız bir. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. İstanbul seçimleri bizler için çok önemli. Var gücümüzle İstanbul'u Cumhur İttifakı olarak almak için çalışacağız. Bayramda da İstanbul için elimizden geleni yapacağız" dedi.

MHP'ye kabul ettikleri için teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Ak Parti olarak siyasi partilerimizi ziyaret edelim dedik ve ilk ziyaretimizi size gerçekleştirdik. Birlik ve beraberliğimiz için bu yaptıklarımız güzel işler. İnşallah devam edecek. Bayramınızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyarette konuşan AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar, "MHP'li kardeşlerimizin bayramını kutlamak için buradayız. Bayramınızı kutluyor teşekkür ediyoruz. Ülkemizin birliği için bizler birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Türkiye'de bir ilk olarak bunu Zonguldak'tan başlattık. Bayramınız kutlu olsun" şeklinde konuştu.

Ramazan Bayramını kutlayan Ahmet Çolakoğlu, "Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Allah nice bayramlarda buluşmayı nasip etsin. Zulüm gören Müslümanları bu zulümden kurtularak nice bayramları ermesini diliyorum. Bu da tek bayrak tek devlet diyerek yola çıktığımız kutlu Türkiye ve kutlu bir liderle oluyor. MHP'li kardeşlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MHP'lilerin ve tün Türkiye'nin Ramazan Bayramını kutlayan Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Nice bayramlara böyle birlikte ermeyi Allah inşallah nasip eder. Rabbim sınırda vatanı için uğraşan askerlerimize güç versin. Şehitlerimize rahmet eğlesin" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi