Karabük-Safranbolu Otomobil ve Doğa Sporları Arama Kurtarma Derneği (KARDOFF) Kulübü ve AYANDOFF Derneği'nin katkıları ile Türkiye Şampiyonası Trial 1. Ayak Yarışları Sinop'ta yapılacak.
22-23 Nisan tarihlerinde yapılacak ve 2 gün sürecek olan yarışlar Sinop'un Ayancık ilçesine bağlı Çangal Dağı Akgöl mevkiinde yapılacak.
Yapılacak yarışlarla ilişkin açıklamalarda bulunan Karadeniz Off-Road Birliği ve KARDOFF Kulübü Başkanı Ahmet Demir, "Yarışımıza Türkiye'nin dört bir yerinde yarışan yarışçı arkadaşlarımız gelecek. Seyir zevki yüksek bir mücadele olacak. Karabük Off-Road Kulübü olarak bu yıl iki tane güzel keyifli Türkiye Şampiyonası gerçekleştireceğiz. Bunun ilki olarak Sinop'un güzel ilçesi Ayancık'ta 22-23 Nisan tarihlerinde Türkiye Trial Şampiyonasının 1. Ayak yarışlarını gerçekleştireceğiz. Ayancık ilçesinde bu yıl kurulan AYANDOFF Derneği ile ortaklaşa çalışma sonrası güzel bir etkinlik çıkarmayı hedefliyoruz. Bu sene Ayancık'ta ilkini yapacağımız 1. Ayak yarışlarına Karabük Off -Road kulübünün öncülüğünde orada yeni bir kulüp ortaya çıkarmak adına ve Ayancık doğasının ortaya çıkarak halkının ayağına böylesine bir yarışı getirmenin mutluluğunu yaşayacağız. Güzel bir organizasyon olacağını düşünüyoruz. 22-23 Nisan tarihleri arasında Ayancık ilçesinin Çangal dağında bulunan Akgöl mevkiinde güzel bir organizasyon yaparak adrenalinin tavan yaptığı zevkli ve renkli bir hafta sonu geçireceğimizi düşünüyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi