Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğine destek olmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla, ağaç ve deniz ürünlerinden oluşan eserleriyle Mehtap Semiz tarafından hazırlanan yardım sergisi Esas 67 AVM'de 10 Mayıs Cuma günü saat 14.30'da açılıyor.

Cuma ve Cumartesi günü sürecek sergi süresince, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin (TOFD) faaliyetleri ile omurilik felçli insanlarımızın dünyasının farkında olmamızı sağlayacak yayınlar ESAS 67 AVM yönetimince iç tanıtım sistemleri vasıtasıyla yapılarak, sergi etkinliğine hem yer tahsisi, hem de bu yayınlarla güçlü destek verileceği bilgisi alınmıştır. Bir hayırseverlik hayali ile onlarca felçli insanımızın mutluluğuna ve anlaşılmasına giden yol..

1967 yılında Aydın ilinde doğan Mehtap Semiz, farklı şehirlerde ilk ve ortaöğrenimini tamamladıktan sonra Üniversite eğitimini İşletme bölümünde yapmış olup evli ve bir çocuk sahibidir. Eşinin mesleği gereği farklı şehirlerde bulunmuş ve 5 yıldır aramızda yaşayan Mehtap Semiz; her zaman yapmak istediği yardım hayalini gerçekleştirmek amacıyla, amatör bir şekilde evini atölyeye çevirerek başlayan çalışmaları sonucunda, ağaç ve deniz ürünlerinden 30'u aşkın seçkin eserini oluşturdu ve büyük bir sevinçle yardım sergisini bizlerin huzuruna sunmaya hazırlanıyor.

Etkinliği düzenleyen TOFD Zonguldak İl Temsilcisi Cem Cemal Ünal, kalbinde iyilik olan herkesi sergiye davet ediyor.

Editör: Pusula Gazetesi