Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Devrek Belediyespor 2019-2020 futbol sezonu itibarı ile geleceğin kadrosunu kurmaya başlıyor. Geçtiğimiz sezonlarda istikrarsız sonuçlar alarak özlem duyduğu 3. Lige çıkma başarısı gösteremeyen kırmızı-beyazlı ekipte yeni yönetim Çetin Bozkurt başkanlığında yeni bir yapılanmaya giderek geleceğin iskelet kadrosunu kurmayı planlıyor. Geçtiğimiz sezon 1. Ligde mücadele eden Kardemir Karabükspor'un Teknik Direktörü İlhan Özer ile anlaşmaya vararak sözleşme imzalayan Devrek Belediyespor proje takımı olma yolunda büyük bir adım attı.

BU SEZON İSKELET KADRO OLUŞACAK
Devrek Belediyespor yönetimi Teknik Direktör İlhan Özer'e bu sezon şampiyonluk şartı koymadı. Yönetim bu sezon yaklaşık 600 bin liralık bütçe ile teknik heyet ve yönetimin belirlediği futbolcularla iskelet kadro kurarak geleceğin takımı kuracak. Bu takım yeni sezonda kaynaşacak, kemik bir kadro olacak. Gelecek sezon ile aynı kadroya yapılacak takviyelerle şampiyonluk hedefi konulacak. Devrek Belediyespor 2 sezon sonunda 3. Ligi hedefliyor.

7 GURBETÇİ FUTBOLCU GELİYOR
Devrek Belediyespor yönetimi Almanya'dan 7 gurbetçi futbolcu getiriyor. 5 futbolcu ile prensip anlaşmasına varan Devrek Belediyespor yönetimi 2 gurbetçi futbolcuyu da deneyecek, beğenilmeleri halinde takımda tutulacak.

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN 20 FUTBOLCU GELİYOR

Devrek Belediyespor Teknik Direktörü İlhan Özer'in isteği doğrultusunda Düzce Karabük, Bartın, Mersin, Antalya, İstanbul, Ankara gibi illerden 18 Temmuz Perşembe günü yaklaşık 20 futbolcu gelecek. Bu futbolcularla birlikte Zonguldak ve çevresinden de dahil olacak futbolcular arasında Devrek İlçe Stadı'nda Teknik Direktör İlhan Özer takımda kalacak futbolcuları belirleyecek bu futbolcularla sözleşme imzalanacak. U-21 liginin iptal edilmesinin ardından bu takımlardan yetenekli futbolcular kadroya dahil edilecek, tabanca gibi bir takım kurulacak.

SERKAN GÖRGEÇ İLE GÖRÜŞTÜLER
Devrek Belediyespor yönetimi, Zonguldakspor'un eski futbolcusu olan Teknik Direktör Serkan Görgeç ile irtibata geçerek görüş alışverişinde bulundukları öğrenildi. Takım yapılanması hakkında fikir alan Devrek Belediyespor yönetimi Görgeç ile ilişkilerini sıklaştıracak.

Editör: Pusula Gazetesi