Çaycuma Gençlik Merkezi Spor Kulübü Küçük Bayanlar Voleybol takımı Zonguldak'ı Bursa'da gerçekleştirilecek olan Küçük Bayanlar Voleybol Türkiye Finalle'nde temsil edecek. Çaycuma Gençlik Merkezi Spor Kulübü'nde Voleybol oynayan sporcuların biri hariç tamamı Çaycuma Barbaros Kutlutaş Ortaokulunda eğitim görüyor. Bir sporcu ise Sarayspor'dan geçici lisansla oynuyor.

ÖNCE ZONGULDAK ŞAMPİYONU OLDULAR
Çaycuma Gençlik Merkezi Spor Kulübü Küçük Bayanlar Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında önce Zonguldak şampiyonu oldu. Rakiplerini tek tek deviren Çaycuma'nın filenin sultanları Antrenörleri Mustafa Akkaya yönetiminde çalışmanın meyvelerini ilk olarak Zonguldak'ta toplamaya başladı.

AMASRA'DA TARİH YAZDI

Zonguldak şampiyonluğunun ardından 2-5 Mayıs tarihleri arasında Amasra'da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası Grup maçlarında ise Karabük Gençliksopr, Amasra Belediyespor, Bolu İnkılap İlköğretim Okulu Spor Kulübü ve Kastamonu DSİ takımlarının bulunduğu grup maçları oynadı.

Çaycuma Gençlik Merkezi Spor Kulübü Karabük ve Bartın'ı yendikten sonra Kastamonu'ya 3-1 yenilmesine rağmen Türkiye genelindeki grupların en iyi 4 takımı arasında yer alarak Bursa'da gerçekleştirilecek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

BURSA'DA SES GETİRECEKLER

Bursa'da 23-31 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Türkiye Finalleri'nde Zonguldak'ı temsil edecek olan Çaycuma Gençlik Merkezi Spor Kulübü 16 direkt katılacak takımlarla birlikte toplam 32 takım arasında yer alıyor. 32 takım 4'erli 8 grup halinde yapılacak müsabakalar sonunda gruplarında ilk ikiye giren takımlar finalist grubuna gidecek, son ikiler ise Klasman grubunda müsabakalara devam edecek. Maçlar sonunda Türkiye sıralaması kesinlik kazanacak.

MUSTAFA AKKAYA HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Çaycuma Gençlik Merkezi Spor Kulübü Antrenörü Mustafa Akkaya, sporcularla çok iyi bir takım olduklarını belirterek başarının kolay gelmediğini, çok çalışıp buralara geldiklerini söyledi. Bursa'da çok zor ekiplerin kendilerini beklediğini belirten Akkaya hedeflerinin 32 takım arasında ilk 20 olduğunu söyledi. Finaller öncesinde finallere gidilmesinde emeği geçen herkese, ailelere ve sporculara teşekkür eden Akkaya Bursa'ya gezmeye değil, başarmaya gideceklerini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi