Türkiye süper ligi her sene biraz daha büyüyen dünya yıldızlarının da yer aldığı bir lig oldu. Türkiye süper ligi ve diğer tüm ligleri takip etmek bir adres ile tüm lig sonuçlarına ulaşmak çok zor. Süper ligin en büyük 4 takımı milyonlarca futbol meraklısını arkasından getiriyor.

Türkiye'de hatta dünya da birçok futbolsever , Beşiktaş haberlerini almak yeni gelişimleri takip etmek için uğraşıyor. Çoğu zaman gazeteler bu anlamda çok yetersiz. İnternette yer alan sitelerde beklentileri karşılayamıyordu. Sporx sitesi ise bu beklentileri artık karşılayan dört büyükleri yakından takip etmeniz için her şeye sahip bir site.

Maçları Kaçırmayın

Türkiye'de ki futbol severlerin neredeyse tamamının merak ettiği Trabzon ve diğer tüm takımların maçlarını en özel anları ile sporx sitesinden takip edebiliyorsunuz. Site maç özetlerini en hızlı veren sitelerden biri... Dört büyükler yanında tüm ligler ile ilgili en ince ayrıntınsa kadar inceleme fırsatı veren site sadece futbol ilgili değil tüm sporları sayfalarına yansıtıyor. denilince kulüp olarak tüm gelişmeleri takip etme fırsatınız olacak. Spor ile ilgili herksin mutlaka ziyaret etmesi gereken sporun en iyi adresi şu anda www.sporx.com sitesi.

İddia Kupunu Buradan Yapılır

Dünya çapında spor ile ilgili az çok herkesin bildiği en heyecan verici oyun iddia. Bu gerçek Türkiye içinde geçerli. Sitenin avantajlarından biri burada ortaya çıkıyor. Her hafta güncel iddia programını görüntüleyebilir kuponlarınızı buradan yapabilirsiniz. Sporx sadece kuponlarda değil aynı zamanda uzman bir kadronun hazırladığı analizleri ile de kendini ispatlıyor. Sitede her hafta iddia dünyasının en iyi isimlerinin maç yorumlarına hazırladıkları maç analizlerine ve kazandıran kuponlara ulaşabilirsiniz. Sportx sitesi iddia konusunda bir marka haline geldi.

Sporda Ne Merak Ediyorsanız

Dünyada spor ile ilgili her şeyi nabzını tutmak hiçbir haberin gerisinde kalmamak için siteyi ziyaret edin. Sadece Türkiye değil dünyanın dört bir yanında gerek takım bazında gerek futbolcu bazında güncel haberleri alabilir ilginç videoları izleyebilirsiniz. Kaliteli yazar kadrosu maç öncesi ve sonrası yorumları ile spor severlere en iyi analizleri her konuda veriyor. Sadece lig performansları değil sporun magazin ayağını da en iyi şekilde veriyor sporx sitesi.

Editör: Pusula Gazetesi