Mutlu olmak, zamanı güzel değerlendirmek için insanlar kendilerine çeşitli hobiler edinir. Hobiler kişilerin karakterine, isteklerine ve durumlarına göre değişir. Ülkemizdeki gençlerin büyük bir bölümünde dünya yapında büyük reytingler kazanmış olan yabancı dizileri izlemek önemli bir hobi haline gelmiştir. Bir gecede dizininin sezon bölümlerini bitirenleri görmek mümkündür. Online yabancı dizi izle seçenekleri ile her yerde ve her zaman dizi keyfi sürdürülebilir. Yabancı dizileri orijinal dilinde izlemek aslına uygun olduğun için değerlidir. Fakat diziyi daha iyi anlamak ve daha keyifli izleyebilmek için Türkçe dublajlı olması tercih edilir. Senaryosu, oyuncu kadrosu, farklı efektleri ile rekorlar kıran bu dizilerin her bir sahnesine dikkat edilmesi gerekir ki Türkçe dublaj bu dikkati sağlamaktadır.

The OA ile Türkçe Fantastik Dizi İzleyin

Amerikan yapımı olan The OA, doğaüstü, bilim kurgu, fantastik bir dizidir. Yapımcılığını ünlü dizilerin üreticisi olan Anonymus şirketi tarafından üstlenilmiş olan fantastik dizi dünya çapında çok olumlu tepkiler aldı. Senaryosu Zal Batmanglij ve Brit Marling, yönetmenliği ise Zal Batmanglij tarafından yazılan The OA Türkçe dublaj olarak izlenebilir. Başrol oyunculuğunu Brit Marling'in üstlendiği dizinin ana karakteri Prairie Johnson yani OA'dır. Prairie Johnson, kendinden 7 yıl boyunca haber alınamayan görme engelli biridir. 7 yıl sonra ilginç bir şekilde ortaya çıkar. Ortaya çıktığında görme yetisini kazanmıştır. Prairie Johnson'un ailesi ve FBI ile başından geçenleri anlatan enteresan ve ilgi çekici bir dizidir.

After Life Yani Ölümden Sonra

İngiltere'de The WB kanalında yayınlanmış olan After Life'nin Türkçe karşılığı Ölümden Sonra'dır. Joss Whedon tarafından oluşturulan After Life Türkçe dublaj izlenebilecek fantastik ama aynı zamanda komik bir dizidir. Yönetmenliğini Ricky Gervais tarafından yapılan After Life'nın oyunları Ricky Gervais, Kerry Godliman, Tom Basden ve Tony Way gibi ünlü isimlerdir. Tony (Ricky Gervais) mükemmel bir hayata sahiptir. Bir gün aniden eşi vefat eder ve Tony'nin hayatı alt üst olur. Depresyona giren Tony, yaşadıklarını atlatabilmek için radikal bazı kararlar alır. Aldığı en radikal karar ise artık kendine ve insanlara içinden geldiği gibi davranmaktır. Tony'nin bu durumu kendini ve etrafındaki hiç kimseyi umursamamasına kadar götürür. Onun bu halini gören etrafındakiler onun için endişelenir. Tony bu durumunu süper güç olarak kullanmaktadır. Dünyanın izledigi türkçe dublaj yabancı diziler için ziyaret edebilirsiniz; https://www.diziyo5.net/

Editör: Pusula Gazetesi