En fazla beğeni toplayan filmler Dağ 1, Dağ 2, Yapışık Kardeşler, Yav HE He, Seni Seven Ölsün, Üç Harfliler 3 Kara Büyülü, Aşk Sana Benzer, Siccin 3 Cürmü Aşk, Limonata, Öyle Sevdim Ki Seni, Yok Artık 2, Oflu Hocanın Şifresi 2, Oflu Hocanın Şifresi 1, Koğuş Akademisi, Kız Kaçıran, Senarist, Magi, Kaçma Birader, Dünyanın En Güzel Kokusu, Aşkopat, Darbe, Deli Ormanlı, Sol Şerit, Ertuğrul 1890, Memleket, Git Başımdan, Yarım, Çanakkale 1915, Ali Kundilli, Olaylar Olaylar, Siccin, Kolpaçino, Çarşı Pazar Ve Cin Kuyusu filmleri oldu.

Eğlence için günümüzde sinemaların çok fazla seçilmesi oyuncuların, senaristlerin, yapımcıların ve yönetmenlerin daha çok sinema üretimi yapmasına sebep oluyor. Bazı filmler gişe rekorları kırarken bazıları her zaman geride kalmayı nedense beceriyor. Günümüzde en fazla internet üzerinden film izle 2018 izlendiği görülürken daha sonrasında TV kanallarından daha sonra da sinema salonlarında film izlendiği görülüyor. Çünkü insanlara sinemaya giderek film izlemek biraz zor geliyor. Ev ortamında televizyondan veya internet üzerinden film izleme kolaylığını kullanan kişiler kendilerini daha mutlu hissediyor. Fakat kesinlikle söylemeden geçmemek gereken bir konu da bazılarının sinemaya gitme tutkusunun olması.

Bazı kişiler için korku filmleri diğer filmlere nazaran daha güzel. Bazıları ise eğlenmeye çalışırken film izleme esnasında korkmak istemiyor. Artık ülkemizde de bir çok korku filmi yapılmaya başlandı. Siccin ve Dabbe bunların başında gelirken yine de Amerika Birleşik Devletlerinin korku filmi yapmada daha usta olduğunu söyleyebiliriz. İnternet ortamından tüm yılların filmlerini seçerek izleme imkanı bulabilirsiniz. Bu da online film izle sayesinde adım atarak internet kullanıcısı olmanız ile başlatılabilir.

Gelelim bu yılın korku filmlerine; Anabella: Kötülüğün Doğuşu, The Night Watchmen, Kapan, Yaratık: Covenant, Korku Tüneli, It Comes At Night, O, Ruhlar Evi, Nightworld, Kara Kule, Mumya, Death Note, Denizde Dehşet, Awaken The Shadowman, Psychos, Deccal 2, The Crucifixion, The Bye Bye Man, Patient Zero, Leatherface, Little Evil, Halka 3, Gelin, Sinsiran; Yasak Aşk, Geri Döndü Armed Response, Phoenix Forgotten Ve Büyü İki sayılabilir.

Korku filmleri daha çok gençler tarafından tercih edilen filmler arasında. Bu gençlerin çoğunun kendisinin korkmadığını kanıtlamak için izlediği bu filmler gençlere büyümüşlüğün simgesi olarak da geliyor. Bu yüzden aksiyon, macera veya animasyon film değil de daha çok korku filmi seçerek büyüdüklerini kanıtlamak istiyorlar. Görüntüye göre bu kadar çekimi yapılan korku filmlerinin de çok fazla izlendiği izlenimlerimiz arasında. Çünkü rağbet olan şeyin çok olması oldukça doğal.

Yönetmenliğini ve oyunculuğunu Cem Yılmaz'ın gerçekleştirmiş olduğu Ali Baba ve Yedi Cüceler aksiyon filmleri ve komedi film seçeneklerinde yer alıyor. Bir çok kişinin beğenerek izlediği, hatta tekrar tekrar izlediği Ali Baba ve Yedi Cüceler filmi başrollerinde İrina Ivkina Cem Yılmaz'a eşlik ediyor. 13 Kasım 2015 tarihinde 1 saat 54 dakika olarak vizyona giren film daha sonrasında televizyonda ve internet sitelerinde yer aldı. bir çok kişi de vizyondan indikten sonra bu kanallardan Ali Baba ve Yedi Cüceler filmini izledi.

Bir çok kişinin beğenisini kazanan Ali Baba ve Yedi Cüceler filminin konusu ise bahçe süsleri olarak cüceler tasarlayarak satan iki iş adamının hikayesi anlatılıyor. Bazı yerlerinde filmin gülmekten kırılırken bazı yerlerde de düşünmeden geçemiyorsunuz. Görüntü kalitesi ve sahne tasarımlarının çok güzel olduğu filmde İrina Ivkina, Çetin Altay, Bahtiyar Engi, Yosi Mizrahi ve Zafer Algöz Cem Yılmaz'a eşlik ediyor. Komedinin şahı sayılan filmin bir çok sosyal medyada capsi de yapıldı.

Yıldızlar geçidi gibi olan filmde hem güldürü hem de koşuşturmacanın yer alması film ekibini belki yordu fakat filmi izleyenlerin çokça keyif almasını sağladı. Görüntü kalitesi ile internet üzerinden izleyebileceğiniz bir film olan Ali Baba ve Yedi Cüceler iki saate yakın bir süre tutuyor. Fakat iki saati bu filme vermek çoğu kişi için değiyor.

Editör: Pusula Gazetesi