Türk Kızılay'ı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Zonguldak il başkanı Zeki Tosun'u ziyaret etti.

Tosun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır'da bir konuşma yaparak şunları söyledi;

"Partimiz ve teşkilatımız çalışmalarına devam ediyor. Bir kısmını yeniledik bir kısmı ile devam ediyoruz. Yaptığımız kongre sonucunda Zeki başkan yeniden başkanla seçilmiştir. Bundan sonraki süreçte 2019 seçimlerine odaklanmalıyız. Biz hem burada hem de mecliste çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Meclisin gündemine bu hafta iki torba yasa alınacaktır. İnşallah önemli gelişmeler olacaktır. Allah'ın izniyle halkımıza güzel müjdeler verecegiz. Yine bu müjdenin arasında askeri ücretin vergiden etkilenmemeside olacaktır. Ülkemiz zor şartlardan geçiyor. Allah'a şükürler olsun ekonomimiz de bir sarsıntıya girmedik. Bu durumda her şeyi öngörüyoruz. Ön gördüğümüz şekilde de ilerliyoruz. İster dışarda ister içeride istedikleri kadar aleyhimize çalışsınlar hepsinin üstesinden geleceğiz ve yolumuza devam edeceğiz. Yolumuzu kimse engelleyemez. Biz de birlik beraberlik ve dirlik olduğu sürece kimse bizim bütünlüğümizi bozamaz. Biz arkadaşlarımızla birlikte Meclis'te Zonguldak için çalışıyoruz. Kim ne derse desin onlara kulak asmayın. Bizi kim ne kadar eleştirirse eleştirsin hiç önemli değil biz kendimizi biliyoruz. Zonguldakın menfaati için ne gerekiyorsa ve Ülkemizin menfaati için ne gerekiyorsa biz onu yapıyoruz. Kızılay Şube başkanına ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kızılay'ı yakından takip ediyorum çok güzel çalışmaları vardır. Zonguldak için çalıştığı gibi ülkemiz içinde çalışıyorlar."

Ardından Türk Kızılay'ı Zonguldak Şube başkanı Nihat Aygün'de ziyarete ilişkin şunları söyledi;

"Ak parti Zonguldak il aşkanı Zeki Tosun ve yönetimi yeni seçmelerinden dolayı hayırlı olsun ziyaretine gelmiş bulunmaktayız. Sayın vekilimiz de tesadüfen buradaymış. Genç ekip yeni bir yönetim aynı şekilde merkez ilçe başkanımız da öyledir. Hem merkez ilçe hem de il başkanına çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Kızılay olarak her zaman devletimizin milletimizin yanındayız. Her zaman devletimizin emrindeyiz. Kızılay olarak fahri başkanımız cumhurbaşkanımızdır. Talimatlarımızı Cumhurbaşkanımızdan alırız. Onunla birlikte beraber çalışırız. Buradaki teşkilatımız ile birlikte içiçeyiz. Allah onların yardımcısı olsun. 2019 seçimleri türkiye'nin değil dünyanın seçimleridir. Dünyadaki bütün müslümanların gözü kulağı Türkiye'dedir. Allah cumurbaşkanımıza sağlık ve sıhat versin. Ben her zaman söylerim allah benim ömrümden 15 gün alsın sayın cumhurbaşkanımızı versin. Bütün herkezin bu duayı etmesi gerekiyor. Çünkü cumhurbaşkanımıza türkiye'deki ve dünyadaki bütün müslümanların ihtiyacı vardır."

Editör: Pusula Gazetesi