İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ile Türk Hava Kurumu Çaycuma Şube Başkanı Şükrü Güner ilçeye bağlı Yukarı Taşçılı, Kalafatlı ve Kadıoğlu ilk ve ortaokullarına giderek kitap ve defterleri öğrencilere tek tek dağıttı.

Öğrencilere Türk Hava Kurumunu önemini anlatan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, kurum ile işbirliklerinin devam edeceğini belirterek katkılarından dolayı Türk Hava Kurumu Çaycuma Şubesine teşekkür etti.

THK hakkında öğrencilere kısa bir bilgi veren Çaycuma Şube Başkanı Şükrü Güner; "Havadan yangın söndürme, hava ambulansı, sıcak hava balonları, model uçak kursları ve pilot yetiştirme dahil bir çok hizmete imza atan bir kurumuz.

Havacılık için lüzumlu personeli araç ve gereci çoğaltmak, havacılık anlamında her türlü faaliyette bulunmak ve gerekli yatırımları yapmak sorumluluklarımız arasındadır.

İlçemizdeki e faaliyetlerimizi sadece kurban derisi ve fitre toplamak ile sınırlandırmak istemiyoruz. Yeni eğim öğretim yılına başlarken ilköğretim öğrencilerimizi de unutmadık. Kurumumuz tarafından öğrenciler için özel hazırlanmış defter ve boyama kitaplarını öncelik köy okulları olmak üzere dağıtıyoruz. Bu konuda bize yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Özdemir'e teşekkür ediyor, kendisine, tüm öğretmen ve öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum"şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi