Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya; İl Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkan Vekili Astsubay Mehmet Hayat, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'yı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlere; İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiser Yardımcısı Resul Umut, İlçe Müftü Vekili Osman Fatih Eryiğit, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, CHP İlçe Başkanı Cengiz Bank, MHP İlçe Başkan Vekili Türkan Özdemir eşlik ettiler.

Ziyaretlerde, milletimizin her kesiminin Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma ve Emniyet güçlerimizin her koşulda yanında olunacağı belirtilerek; gerek Afrin operasyonunda, gerekse ülkemizin bekası için verilen şehitlerimiz için dua edilerek, askerimizin, jandarmamızın ve polisimizin her zaman destekçisi olunduğu vurgulandı.

Kozlu heyeti, birlik, beraberlik ve huzurun simgesi olarak İGarnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkan Vekili Astsubay Hayat, Jandarma Komutanı İnan ile Emniyet Müdürü Turanlı'ya, Türk Bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi