Zonguldakspor'da 2 yıl futbol oynayan ve bu süre içinde oynadığı pozitif futbolla taraftarın en çok değer verdiği futbolcular arasında yer alan Turan Yılmaz tekrar Zonguldakpor'a dönebileceğini söyledi.

2016-2017 futbol sezonu sonunda Zonguldakspor ile sözleşmesi sona eren ve Cahit Terzi'nin çalıştırdığı Yeni Orduspor'a transfer olan Turan Yılmaz attığı ve attırdığı gollerle Yeni Orduspor'da da el üstünde tutulmuştu.

Yeni Orduspor ile sözleşmesini 1 yıl yapan ve şu anda bonservisi elinde olan Turan Yılmaz Zonguldakpor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cumartesi günü Zonguldak'a gelecek olan Turan Yılmaz, Teknik Direktör Şenol Demir'in kızı Tamay Demir ile Alaborina'da nişan töreni gerçekleştirecek.

İŞTE TURAN YILMAZ'IN ZONGULDAKSPOR İLE İLGİ AÇIKLAMALARI

Zonguldakspor forması ile oynadığı 2 yıl içinde şanssızlıklar yaşayan Turan Yılmaz'ın ayağı kırılmış ve ilk yılında ikinci yarı boyunca oynayamamıştı. Zonguldak'ı sevdiğini ifade eden Turan Yılmaz teklif gelmediğini, gelmesi halinde tekrar Zonguldakspor formasını giymek istediğini söyledi.

Turan Yılmaz "Zonguldakspor'dan şu ana kadar henüz bir teklif gelmedi. Çünkü henüz hoca belli değil. Cahit Hoca ya da Şenol Hoca deniliyor ama belli değil. Herhangi bir görüşmemiz olmadı. Başka takımlardan da çok fazla teklif var. Ama Zonguldakspor'dan teklif gelmesi halinde elbette düşünürüm. Zonguldak'ın ekmeğini yedik sonuçta. Teklif gelirse de oturur, konuşuruz, anlaşmaya gideriz. Zonguldak benim için önemli. Burada güzel günlerim geçti. Tanıdığım ve bildiğim bir yer oldu. Teklifin gelmesi halinde değerlendirebiliriz." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi