Kıbrıs Tüp Bebek Merkezlerinde Tedavi Süresi Kaç Gündür?

Günümüzde her 10 çiftin birinde kısırlık problemi yaşanıyor. Halk içerisinde kısırlık olarak bilinen rahatsızlık bir yıl içerisinde doğal yollarla bebek sahibi olamama durumudur. Çiftler mutlu bir birliktelik yaşarlarken doğal yollardan bebek sahibi olamadıklarını öğrenmeleri büyük bir hayal kırıklığı yaşatıyor. Her insan doğal yollardan bebek sahibi olmak ister. Kısırlık pek çok nedene bağlı olarak gelişir. Kimilerinde genetik yapıdan dolayı bireylere kısırlık aktarılırken kimilerinde ise erken yaşlardan itibaren yapılan yanlışlar kısırlığa neden olur. Kısırlığa erkek ve kadın bireylerde karşılaşma oranı eşittir. Her iki bireyde de aynı oranda yer alır kısırlık riski. Zararlı alışkanlıklar, sık kullanılan ilaçların yan etkileri, çok soğuk veya çok sıcak suyla duş almak, dar kıyafetler giymek kısırlığa yol açan nedenlerden yalnızca birkaçıdır.

Tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi olmak mümkündür. Tüp bebek tedavisi neredeyse her ülkede bulunan tedavidir fakat her ülkede kapsamlı değildir. Nasıl ki kısırlığın sayısız nedeni olabiliyorsa tedavisi için de çeşitli seçenekler bulunur. Çoğu ülkede tüp bebek tedavisinde başarılı sonuç almak için belli kriterlere sahip olunması gerekir. Kıbrıs tüp bebek merkezlerinde kapsamlı tüp bebek tedavisi bulunmasından dolayı kısırlık sorunu yaşayan her insanın gönül rahatlığıyla tedavi olabileceği bir konumdadır Kıbrıs tüp bebek merkezi. Tedavi süreci başlangıcı rahatsızlığın kaynağını bulmakla başlar sonrasında sorunun kaynağına uygun tedavi yönteminin seçilip uygulanmasıyla devam eder. Tüp bebek tedavisi genellikle bir hafta süren bir tedavi olup tedavinin sonucu birkaç hafta içerisinde belli olur. Kıbrıs tüp bebek merkezleri tedavi süresi ile ilgili hala kafanızda soru işaretleri varsa bu: https://www.cyprusivf.net/ linkteki sayfada soru işaretlerinizi giderebilirsiniz.

Kıbrıs Tüp Bebek Fiyatları ve Tüp Bebek Merkezinin Sağladığı Kolaylıklar

Kıbrıs tüp bebek merkezleri uzun yıllar gerçekleştirdiği başarılı tedavilerle birçok ülkeye adından söz ettirmiştir. Çoğu ülkede kullanılmayan veya yasak olan tüp bebek tedavileri bulunur. Kıbrıs'ta bu tedavilerin tümü ve daha fazlası uygulanabildiğinden tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi olmak çok daha kolaydır. Kıbrıs tüp bebek merkezlerinin önemli ayrıcalıkları bulunur. Kıbrıs'taki en uygun tüp bebek fiyatlarını sunan Cyprus IVF aynı zamanda farklı ülkeden tedavi için gelmek isteyenlere uçak bileti, konaklama ve transfer aracı masrafları Cyprus IVF tarafından karşılanıyor. Kıbrıs'a indiğiniz anda transfer aracıyla otelinizi gidip yerleşirsiniz. Bir hafta içerisinde aynı saatlerde transfer aracı tarafından alınıp tüp bebek merkezine götürülür tedavi sonrasında tekrar otelinize bırakılırsınız. Bir hafta sürecek olan tedavi sırasında güler yüzlü çalışanlar sayesinde hiç yabancılık hissetmezsiniz. Tedavi bitiminde ülkenize döndüğünüzde doktorunuzla iletişimi koparmazsınız. Doğum zamanına kadar internet üzerinden doktorunuzla konuşur gerekli bilgilere kolayca ulaşırsınız.

Tüp Bebek Tedavilerinde Cinsiyet Belirlemek Mümkün Mü?

Tüp bebek tedavisi laboratuvar ortamında gerçekleştirilip sonrasında anne karnına ulaştırılır. Bu nedenle laboratuvar ortamında cinsiyet, göz rengi, saç rengi belirlemek mümkündür. Laboratuvar ortamında spermlerin kalitesi, cinsiyeti ve daha birçok özelliği incelenir. Hastanın isteği üzerine kriterlere uygun olan spermler kullanılır. Kıbrıs tüp bebek merkezleri oldukça başarılı geçen sayısız tedavileriyle güven ortamı oluşturmuştur. Kıbrıs tüp bebek merkezleri hakkında daha fazla bilgiyi buraya tıklayarak alabilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi