TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldakspor ligin 6'ncı haftasında Cumartesi günü saha ve seyircisi önünde Yeni Çorumspor'u konuk etti. Çorum maçı öncesinde 5 maçta topladığı 10 puanla haftaya 4'ncü sırada giren Zonguldakspor'un kritik maçı için Zonguldak Dr. Derviş Nihat Arkat İlkokulu 2-C sınıfı öğrencilerinden Kuzey Karademir fikir ortaya atarak anne ve babaları ile birlikte Zonguldakspor'a destek olmak için Yeni Çorumspor maçına gitmeye karar verdiler.

Kuzey ilk olarak bu fikrini kendi babası Sinan Karademir ile paylaştı, koyu Zonguldakspor taraftarı olan baba Sinan Karademir'e de fikir sıcak geldi. Kuzey Karademir ve arkadaşları Çağan Çakır, Ali Çağan Kanal, Emir Ali Şimşek, Asya Karademir, Alper Ağaoğlu ve aileleri maç öncesi çarşıda toplanarak ellerinde atkı ve flamalarla birlikte maçta yerini aldı. Büyük bir heyecan yaşayan çocuklar 90 dakika boyunca gönül verdikleri Zonguldakspor'u destekledi.

Zonguldaksporlu futbolcu Serhat Baştan'ın golü ile büyük coşku yaşayan minik taraftarlar, ikinci yarı rakip Çorumspor'un attığı gollerle adeta yıkıldı. 90 dakika sonunda stattan üzgün ayrılan minikler, geleceğe umutla bakacaklarını ve Zonguldakspor'u desteklemeye devam edeceklerini belirttiler.

Editör: Pusula Gazetesi