2017-2018 futbol sezonuna artık sayılı günler kaldı. 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü başlayacak olan TFF 2. Lig müsabakaları için nefesler tutuldu, maçların başlaması bekleniyor. Zonguldaspor 10 Temmuz tarihinde kendi tesislerinde başladığı yeni sezon hazırlıklarına 19 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Kızılcahamam'da devam etmişti. Burada 3 hazırlık maçı oynayan Zonguldakspor 1 beraberlik, 2 yenilgi almıştı. Ardından Bolu Abant'a giden kırmızı-lacivertli ekip burada yaptığı 4 hazırlık maçından 3 galibiyet, 1 yenilgi alarak daha iyi bir görüntü çizmişti.

ALTAY MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

İki hazırlık kampını iyi değerlendiren Zonguldakspor 7 hazırlık maçından 3 galibiyet, 3 yenilgi ve 1 beraberlik alarak eksiklerini görme fırsatı buldu. 26 Ağustos tarihinde sezonun ilk maçını deplasmanda Altay ile oynayacak olan Zonguldakspor bu maçın hazırlıklarına Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanla başladı.

Perşembe günü tamamlayan Bolu kampının ardından futbolculara verilen izinler de tamamlanırken, artık lig mesaisi de tam anlamıyla başladı.

FUTBOLCULAR NEŞELİ VE İNANÇLI
Zonguldaksporlu futbolcuların antrenman öncesinde oldukça moralli oldukları gözlenirken, Altay ile oynayacakları maçtan da iyi bir sonuçla döneceklerine inandıklarını belirttiler. Takım içindeki uyumun kampta giderildiği gözlenirken son 3-4 yıldaki birlik ve beraberlik mesajını idmanda bir kez daha gösterdiler.

Editör: Pusula Gazetesi