"Milli Mücadelenin 100. Yılı'' sloganıyla Zonguldak'ta gençlerin ve halkın yoğun katılımları ile Fevkani Köprüsü'nden Valilik önüne gençlik yürüyüşü gerçekleştirildi. Valilik önünde çelenk koyma töreni ile başlayan program halk oyunları gösterisi ile sona erdi. Valilik önündeki programın ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü fuaye alanında gerçekleştirilen sanat ve spor sokaklarında gençlerin yıl içerisinde yapmış oldukları sanat eserleri, müzik dinletileri ile spor etkinlikleri Vali Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Kapıcı, BEÜ Rektörü Prof.Dr.Mustafa Çufalı'nın katılımı ile gerçekleştirildi.

SPOR MÜSABAKALARI DÜZENLENDİ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çeşitli spor müsabakaları ve turnuvalar düzenlendi. Bir çok kategoride gerçekleştirilen turnuvalarda sporcuların mücadelesi görülmeye değerdi. Turnuvalar sonunda dereceye girenlere madalya ve kupaları takdim edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in yanı sıra Şube Müdürleri, Gençlik Merkezleri ve personel müsabakaların başından sonuna kadar bulundu, turnuvaların amacına uygun şekilde tamamlanmasını sağladı.

SON GÜN MUHTEŞEM TAMAMLANDI
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Pazartesi akşamı Valilik Binası önünde gerçekleştirilen muhteşem konser ve gösterilerle sona erdi.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in önderliğinde tüm şube müdürleri, Gençlik Merkezi ve personellerin yanı sıra gönüllüler her zaman olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinin başarıyla ve görkemli geçmesini sağladı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tüm etkinliklerden aklının akıyla çıktı.

Editör: Pusula Gazetesi