Açık Türkbay Düğün Salonu'nda yapılan düğün büyük ilgi gördü. Habibe-Nevzat Çolak'ın oğulları Aytekin ile Türkan-Ali Osman Koç çiftinin kızları Tülay'ın düğün törenlerindeki mutlulukları görülmeye değerdi. Düğün boyunca büyük bir heyecan ve mutluluk yaşayan genç çifti, bu mutlu günlerinde Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci,Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş,24-26'ncı Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Kazkondu, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Recep Civelek, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Selahattin Tabakoğlu,Destek Hizmetler Müdürü Serdar Çavuşoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Oğuz Bölge, Belediye Meclis Üyeleri Murat Bostancı Bayram Çınar ile İsmail Külah, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Özmen ile Kadın Kolları üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serdar Davulcu ile Gençlik Kolları üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Damadın anne-babası Habibe-Nevzat Çolak ile gelinin anne-babası Türkan-Ali Osman Koç, misafirleriyle tek tek yakından ilgilendiler.

Takı merasiminin ardından düğün pastası kesildi. Ardından genç çift ve davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans ettiler, çiftetelli oynadılar.

Pusula Gazetesi olarak, Tülay-Aytekin Çolak çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi