Kastamonu Erişen Spor Kulübü sporcusu Tuğba Şengül, Edirne'de yapılacak olan Balkan Taekwondo Şampiyonası'nda Milli Takım adına yarışacak.
Balkan Taekwondo Birliği (BTU) tarafından düzenlenen ve Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından organize edilen 19. Balkan Taekwondo Şampiyonası 10-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Edirne'de yapılacak.
Kastamonu Erişen Spor Kulübü sporcusu Tuğba Şengül, Edirne'de yapılacak olan 19. Balkan Taekwondo Şampiyonasında hem Kastamonu'yu hem de Türkiye'yi ay-yıldızlı forma ile temsil edecek.
Kastamonu Erişen Spor Kulübü Antrenörü Murat Şengül, "Bu yıl 19.su yapılacak olan Balkan Taekwondo Şampiyonasında sporcum Tuğba Şengül Milli Takım sporcusu olarak ilimizi ve ülkemizi temsil edecek. Kendisini kutluyorum. Milli Takımımıza başarılar diliyorum. İnşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler" dedi.
Milli Sporcu Tuğba Şengül ise, 06-10 Mart 2017 tarihleri arasında Alanya'da yapılan Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonasında Free Style 18 yaş ve üzeri Pair takımda Türkiye üçüncüsü olduğunu ve Balkan Şampiyonasından da madalyalar ile dönmek istediğini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi