Profesyonel Kaleci diploması olan antrenörler için seminer düzenlenecek. Seminere katılmayan antrenörlere kesinlikle çalışma referansı verilmeyeceği açıklandı. Seminere katılanlar ise 3 yıl boyunca görev yapabilecek.

TÜFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "UEFA A ELİT/UEFA A/UEFA B / Profesyonel Kaleci diplomasına sahip Antranörler 30 Haziran 2020 tarihine kadar 15 kredi tamamlayarak 3 yıl geçerli olacak çalışma iznini almaya hak kazanacaklardır. UEFA Kriterlerine göre (UEFA A ELİT /UEFA A/UEFA B Profesyonel kaleci Antrenörleri) yeni sistemde 15 kredi almayanlara kesinlikle çalışma referansı verilmeyecektir. Belirtilen süre içinde TÜFAD Zonguldak Şubesi olarak 3 tane sürekli gelişim semineri yapılacaktır. Planlanan seminer tarihleri ise 1-24 Şubat 2020, 2-23 Mart 2020, 3-27 Nisan 2020.

Ayrıntılı bilgilendirme ileriki tarihlerde yapılacaktır. TFF GRASS ROOTS C ve TFF B ile Amatör kaleci Antrenör diplomasına sahip Antrenörlerimiz ise 2 yılda bir yapılan zorunlu gelişim seminerlerine devam edecek seminer 1-30 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Tüm Antrenörlerimize önemle duyurulur"

Editör: Pusula Gazetesi