Zonguldak Memurlar Lokali'nde verilen yemeğe yaklaşık 500 kişi katıldı. Geceye katılanlara olası kalabalık ve salon toplantısı olması nedeniyle girişte kolonya ve el dezenfekteni ile önlem de alındı. Geceye AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, TTK Genel Müdür Yardımcısı Ercan Gebeş, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı, TTK Müessese Müdürleri Murat Köseoğlu ve Fazlı Uncu, işletme müdürleri ve başmuhendisler ile GMİS şube yöneticileri katıldı.

Geceye, Yenice'den de katılım sağlandı. AK Parti İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş, İYİ Parti İlçe Başkanı Seyfi Tetik, Muhtarlar Derneği Başkanı ve bazı mahalle ve köy muhtarları, esnaf ve şoförler oda başkanları ile STK temsilcileri katıldı.

Dernek Başkanı Yaşar Karaman, gecede yaptığı konuşmasında, öncelikle TTK'ya yeni iş başı yapalara kazasız belasız bir iş hayatı diledi. Karaman ayrıca, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle geceye misafir olarak katılan Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Metin Çelikiz ve Hasan Uğur başta olmak üzere tüm sağlık camiasının tıp bayramlarını kutladı. Karaman, yeni maden işçilerini çok tanımadıkları kişilere kefil olmama, borç alışverişlerinde bulunmama konusunda uyarılarda bulundu.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ise yaptığı konuşmasında, "Madenci kardeşlerimize öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Kazasız bir iş hayatı geçirmelerini diliyorum" dedi.

Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ise konuşmasını TTK'ya yeni işbaşı yapan işçilere kazasız belasız bir iş hayatı dilediğinde bulundu. Milletvekili Uçar, Zonguldak'a yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Konuşmaların ardından yemek programı, sohbet ve anı olarak aile fotoğrafları çekilerek sona erdi.