TMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Yönetimi, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesesi Asma Dilaver İşletmesi'nde 18 Mart Perşembe günü meydana gelen iş kazasında yaralanan Maden Mühendisi Yeşim Didem Canbulat'ı ziyaret etti.

Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanı Çağlar Öztürk, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam eden Canbulat'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunduklarını belirtti.

"TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU'NA VE YARALANAN MADEN EMEKÇİSİ ARKADAŞLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN"

Şube Başkanı Çağlar Öztürk, hastanede yapılan ziyaretle ilgili "Meydana gelen iş kazalarının kendine has özellikleri vardır ve iş kazasının oluşması için çeşitli parametrelerin bir araya gelmesi gerekmektedir. O anlamda bu kazada kendine has özellikler taşımaktadır. Burada önemli olan, meydana gelen kazalardan gereken dersleri çıkarmak ve bir daha olmaması için yeterli önlemleri almaktır. Bu konuda odamız üzerine düşeni yapmaya her zaman hazırdır. Her kaza üzücüdür, ancak can kaybı olmaması ve yaralıların hızla iyileşmesi olayın sevindirici tarafıdır. Buradan basın yoluyla bir kez daha Türkiye Taşkömürü Kurumu'na ve yaralanan maden emekçisi arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve kendilerine şifa diliyoruz" dedi.