TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden ve maddi imkanlıklarla boğuşan Zonguldakspor'da son 4 yılda kulüp başkanı Süleyman Caner'in kulübe maddi gelir amaçlı düzenlemiş olduğu takvim projesi özellikle bu sezon camianın ilgisizliği nedeniyle beklenenin çok altında satış gerçekleşti. Başkan Süleyman Caner'in "Takvimler elimizde kaldı. Destek göremedik" açıklamasıyla Zonguldaklıların ne kadar ilgisiz olduğunun göstergesiydi.

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ, KAZIM EROĞLU 1000 TAKVİM ALDI
Zonguldakspor sevdalısı olan TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Kulüp Başkanı Süleyman Caner ile görüşerek kulübe katkı amacıyla 1000 adet takvim alarak büyük bir jest yaptı. Eroğlu'nun bu jesti karşısında duygulanan Başkan Süleyman Caner, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu'na teşekkür ederek, diğer kamu kurum ve kuruluşların ve iş adamlarının da desteğini beklediğini söyledi.

GMİS'DEN SES ÇIKMADI
TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu böylesine önemli bir katkı sunarken, bugüne kadtar GMİSyönetiminden ses çıkmaması tepkilere neden olurken, son yıllarda GMİS yönetiminin Zonguldakspor'a karşı duyarsız kalması ise dikkatlerden kaçmıyor.

Editör: Pusula Gazetesi