Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), yeni alınan 500 pano ayak üretim işçisinin sağlık raporu, arşiv araştırma sonuçları ile işyerlerini açıkladı.

TTK Genel Müdürlüğü ve bağlı işyerlerinin yeraltı işyerlerinde 4857 sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde "pano-ayak üretim işçiliği" sanatında çalıştırılmak üzere ilgili noterler tarafından yapılan kura çekimi sonucunda işe girmeye hak kazanan 500 asil ile 1000 işçi alımından kalan yedek adayların, ilk işe giriş sağlık rapor sonuçları, arşiv araştırma sonuçları, çalışacağı işyerleri ve işe başlama tarihlerini gösterilen listeler belli oldu.

500 İŞÇİ ALIMINDAN;

ZONGULDAK 350 İŞÇİ ALIMI ASIL VE YEDEKLERİNİN ; İşyeri ve işe başlama tarihleri için TIKLAYINIZ.

BARTIN 100 İŞÇİ ALIMI ASIL VE YEDEKLERİNİN ; İşyeri ve işe başlama tarihleri için TIKLAYINIZ.

KARABÜK 50 İŞÇİ ALIMI ASIL VE YEDEKLERİNİN ; İşyeri ve işe başlama tarihleri için TIKLAYINIZ.

1000 İŞÇİ ALIMINDAN;

ZONGULDAK 700 İŞÇİ ALIMI YEDEKLERİNİN ; İşyeri ve işe başlama tarihleri için TIKLAYINIZ.

BARTIN 200 İŞÇİ ALIMI YEDEKLERİNİN ; İşyeri ve işe başlama tarihleri için TIKLAYINIZ.

KARABÜK 100 İŞÇİ ALIMI YEDEKLERİNİN; İşyeri ve işe başlama tarihleri için TIKLAYINIZ.

İşe başlamaya hak kazanan adaylar isimlerinin karşılarında belirtilen işe başlama tarihlerinde ve işe başlayacağı Müessese Müdürlüklerinin Personel Şube Müdürlüklerinde saat 08.00'de hazır bulunmaları gerekmektedir.

NOT 1:

Arşiv Araştırma sonucu "İNCELEMEDE" olan adaylar şimdilik işe başlatılmayacak olup, Arşiv Araştırma sonucu OLUMLU gelmesi halinde ileriki bir tarihte yapılacak olan ilan ile duyurularak işe başlatılacaklardır.

NOT 2:

SAĞLIK RAPORU GELMEDİ olanlar raporları geldikten sonra ÇALIŞIR olması ve arşiv araştırma sonucu da olumlu olması durumunda ileriki bir tarihte yapılacak olan ilan ile duyurularak işe başlatılacaklardır.

NOT 3:

Arşiv Araştırma sonucu "OLUMSUZ" olan, Sağlık Rapor sonucu "ÇALIŞAMAZ" olan adaylar ile kurumumuza evrak getirmeyerek "TTK MÜRACAAT ETMEDİ" olarak belirtilen, HASTANEYE MÜRACAT ETMEYEN veya HEYETE GİRMEYEREK işlemini yarım bırakan adayların yerine ileriki bir tarihte ilgili listedeki "YEDEK" adaylar sıra ile çağrılacaktır.

NOT 4:

700 kişilik işçi alımında Zonguldak yedek listeden olan 8 kişinin (TTK MÜRACAAT ETMEDİ olarak yazılıdır.) ve asıl olarak işe girmeye hak kazanıp işe başlamayan 1 kişinin ve arşiv araştırma sonucu işe giremez kararı verilen 2 kişinin yerine (toplam 11 kişi) 117. yedekten başlayarak Zonguldak listesinden,

200 kişilik işçi alımında Bartın yedek listeden olan 2 kişinin (TTK MÜRACAAT ETMEDİ olarak yazılıdır.) ve asıl olarak işe girmeye hak kazanıp işe başlamayan 1 kişinin yerine (toplam 3 kişi) 27. yedekten başlayarak Bartın listesinden,

100 kişilik işçi alımında Karabük yedek listeden olan 4 kişinin (TTK MÜRACAAT ETMEDİ olarak yazılıdır.) ve asıl olarak işe girmeye hak kazanıp işe başlamayan 1 kişinin yerine (toplam 5 kişi) 19. yedekten başlayarak Karabük listesinden sıradaki yedekler 02.07.2019 tarihinde çağrılmışlardı.

Editör: Pusula Gazetesi