Gençlik Hizmetleri Kozlu İlçe Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kozlu Kaymakamlık Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Gençlik Hizmetleri Kozlu İlçe Müdürü Akif Başdağ'ün organize ettiği turnuvaya bu yıl 14 takım katıldı. İkitane 5'erli 1 tane 4'lü grup olmak üzere 3 grup halinde gerçekleştirilen Halı Saha Futbol Turnuvası Danışmazlar Halı Saha Tesisleri'nde oynandı. Turnuvanın her bir maçı ayrı bir heyecana sahne olurken, gruptan çıkan takımlar ilk olarak çeyrek final, ardından da yarı final oynadı. TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü ile Alpaslar Ortaokulu ve Cengiz Topel Ortakolu öğretmenlerinden oluşan karma kadro finale kaldı.

FİNAL BÜYÜK ÇEKİŞMEYE SAHNE OLDU

TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü ile Alpaslan-Cengiz Topel karması arasında oynanan final maçını TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü futbol takımı ile Cengiz Topel ve Alpaslar Ortaokulu karması futbol takımları arasında oynanan final maçını TTK Genel Müdür Vekili Kazım Eroğlu, TTK Kozlu Müessese Müdür Vekili Ali Demirsoy, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Meclis Üyeleri Necati Bozkurt, Hikmet Çetin, CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, Kozlu Milli Eğitim İlçe Müdürü Mansur Gök ve çok sayıda futbolsever izledi.

Büyük çekişmeye sahne olan final maçında TTK Kozlu Müessesesi sahadan 3-2 galip ayrılarak Kozlu Kaymakamlık Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda şampiyonluğunu ilan etti.

MAÇ SONUNDA BÜYÜK COŞKU VARDI

TTK Kozlu Müessesesinin gollerini eski Zonguldaksporlu futbolcu Mahir Demir (2) ve Halit attı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte TTK Kozlu Müessesi Müdürlüğü futbolcuları şampiyonluğu doyasıya kutlarken, rakip takım futbolcularını da mücadelelerinden dolayı kutladılar.

KUPA VE MADALYALAR PROTOKÜLDEN

Final maçının ardından şampiyon takım TTK Kozlu Müesesesi ve ikinci Cengiz Topel-Alpaslan Ortaokulu karmasına ikincilik kupası, üçüncü takıma, gol kralına, en centilmen futbolcu ve takımlara kupa ve madalyaları TTK Genel Müdür Vekili Kazım Eroğlu, TTK Kozlu Müessese Müdür Vekili Ali Demirsoy, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Editör: Pusula Gazetesi