Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) meslek grubu seçimlerinden sonra , yönetim kurulu başkanlık seçimi yapıldı.

Yapılan oylamada Zekai Kamitoğlu Çaycuma TSO'nun yeni başkanı olurken, yönetim şu isimlerden oluştu;

Serhat Dereli, Fatih Özkütük, Çağatay Yurtbay, Ali Karakaş, Deniz Saraç, Aytekin Pekdemir.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri;İsa Atmaca, Hasan Atalay, Telat Yaşar Yurtbay, Abdülkadir Özkara, Cevat Tan, Şeref Bayrak.

Genel Kurul Delegesi, Yusuf Eser Gündaş.

Disiplin Kurulu; Ergün Çelik, İbrahim Akkuzu, Kvanç Usta, Turhan Alibabaoğlu, Onur Yiğit, Onur Çavuşoğlu.

TSO Meclis Başkanı Ergün Ece seçilirken, Meclis Başkanı Yardımcıları Yusuf Hüseyin Arslan, Sedat Kara, Katip üyesi de Tayfun Karaöz oldu.

Bilindiği gibi 3 dönemdir oda Başkanlığı yapan Rıfat Sarsık geçen hafta yapılan seçimlerde grubundan çıkamamış ve aday olamamıştı.

Seçimlerin bayram havasında geçtiğini belirten Kamitoğlu; "Tüm gruplarda birleşmemizin sonucunda huzurlu ve başarılı bir seçim oldu"dedi.

Aynı zamanda İYİ Parti Çaycuma İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kamitoğlu ; "TSO'nun herhangi bir siyasi partiye taraf olmasına karşıyım. Her ne kadar buraya siyasi kimlikle gelmiş olsam da, o siyasi gömlek kimliğimi dışarıda bırakarak geldim. Çaycuma'mızın ve bölgemizin menfaatleri için tüm siyasi gruplarla ve iktidarla istişare olması gerektiğini düşünüyorum. Meclis Başkanımız Ergün Ece de bizi birleştirip kaynaştırarak son derece yapıcı bir rol üstlenmiştir. O konuda kendisine teşekkür ediyorum"diye konuştu.

Meclis Başkanı Ergin Ece ise bugüne kadar görev yapmış oda başkanlarına hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Kamitoğlu'nun İYİ Partideki görevinden istifa ettiği öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi