Halk Bankası Genel Müdürlüğünden, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) tarafından davet edilen yetkililer, ZTSO Genişletilmiş Meslek Komiteleri üyelerine ve katılımcılara '' Devlet Destekli Alacak Sigortası '' nı anlattılar.

Toplantıya, ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Halk Bankası Zonguldak Şube Müdürü Reşit Canik, ZTSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, Meclis Üyeleri, Genişletilmiş meslek komitesi üyeleri ve işletme sahipleri ile çalışanları katıldı. Uygulama soru cevap şeklinde anlatılırken, örnek uygulama anlatımları ile katılımcılar detaylı bilgilendirildi. Sigortanın yakın bir gelecekte teminat olarak ta kullanılabileceğini ifade eden Uzman Fehmi Gökhan Gürsoy İşletmeler için çok büyük fırsatlar barından bu sigortayı yaptırmaları konusunda ZTSO üyelerinin dikkatini çekti.

ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, devletimiz tarafından işletmelerin sürdürülebilirliğini sağlanması adına yeni yeni düzenlemeler yapılmaktadır. Bizde üyelerimizi bilgilendirerek bu imkanlardan yararlanmaya davet etmekteyiz. Devlet destekli alacak sigortası da bunlardan biri. Üyelerimizi bu uygulamadan faydalanmaya davet ediyorum dedi.

Editör: Pusula Gazetesi