Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Sarsık, Meclis Başkanı Erdoğan Güney, Yönetim Kurulu Üyesi Göksel Güneş, Meclis Üyeleri Sedat Kara ve Fatih Ünlütürk ile Genel Sekreter Alper Püren UNICERA Fuarı'nda stant açan Çaycumalı firmaları ziyaret ettiler.

Türk seramik sektörünün en önemli firmalarının yer aldığı, alanında dünyanın en büyük iki fuarından biri olan ve Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı olma özelliğini de taşıyan UNICERA Fuarı'nda Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri Ece Seramik Akrilik Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Er-Duş Küvet - Jakuzi ve Yapı Malzemeleri Sanayi İthalat İhracat Ticaret Ltd. Şti., Den-Ko Mobilya İmalat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Ilgın Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti., UBM Banyo Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.,UBM Plastik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ve Yurtbay Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş.' de bu fuarda stant açarak ürünlerini sergilediler.

Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; "Rekabetin yoğun olduğu bu sektörde söz sahibi firmaların en yeniyi, en güzeli ve en kaliteliyi ortaya çıkardığı bu fuarda Çaycuma'nın markaları olan üyelerimizin de stantları ile uluslararası düzeyde ürünleri ile yer almaları gurur vericidir. Hem kendilerini hem de ilçemizi ve bölgemizi temsil etmeleri bizim için çok önemlidir. Çaycuma TSO yönetimi olarak kendilerine destek olmak ve kutlamak için stantlarında yaptığımız ziyaretlerde de bunu ifade ettik" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi