Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu TBMM'ne yaptığı ziyarette Zonguldak Milletvekilleri ile görüş alışverişinde bulundu

Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Başkan Yardımcıları Fatih Özkütük ve Serhat Dereli, Muhasip Üye Deniz Saraç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Karakaş, Aytekin Pekdemir ve Çağatay Yurtbay ile Genel Sekreter Alper Püren TBBM'ne giderek AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Polat Türkmen ve Hamdi Uçar ile CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz'ı ziyaret etti.

Ziyarette ilçede devam eden yatırımların son durumları ile ilgili bilgi alınarak bölge ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Çaycuma ve bölge için taleplerimiz ve beklentilerimizle ilgili hazırlanan bilgilendirme dosyası da kendilerine iletildi.

Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgemizin sorunları ve yatırımlar konusunda Zonguldak Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Çolakoğlu, Sayın Polat Türkmen, Sayın Hamdi Uçar, Sayın Deniz Yavuzyılmaz ve Sayın Ünal Demirtaş ile görüşmelerimiz ve kendileri ile olan diyaloğumuz her zaman yakın bir şekilde devam etmektedir. Yönetim Kurulumuzla Meclise yaptığımız ziyaret programında da bir kez daha kendilerine görüşlerimizi bir dosya ile ilettik. Bizler de kendilerinden bölgemizdeki gelişmelerin son durumu ile ilgili bilgiler aldık. Görüşmelerimiz oldukça verimli geçmiştir. Yakın zamanda yatırımların merkezinde olacak bölgemizin geleceğe hazır olmasını sağlayacak Sayın vekillerimize misafirperverlikleri ve bölgemiz için verdikleri hizmetler için bir kez daha teşekkür ediyoruz."