Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen konseri, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Asteğmen Mükerrem Yusufoğlu, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve eşi Belgin Kantarcı, Belediye Başkan Yardımcısı Körpüş Mısırlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş , Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, CHP Zonguldak eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu (TSM) Başkanı Hamza Başören, Çaycumalı Doktor ve Yazar Kemal Yurtbay, Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt da izledi.

Kendi saz ekibi eşliğinde yaklaşık iki saat sahnede kalan Ünlüataer Türk sanat müziğinin birbirinden seçkin eserlerini seslendirdi. Bir ara sahneden inerek seyircilerin arasında şarkı söyleyen Ünlüataer, Çaycuma Belediyesi TSM Topluluğu Başkanı Hamza Başören ile birlikte düet yaptı.

Ayakta alkışlanan sanatçıya konser sonunda çiçek takdim eden Kaymakam Serkan Keçeli; "Çaycuma'da zaten her zaman doya doya müzik ziyafeti yaşıyoruz. Ama Bekir Bey ve değerli sanatçılarımız ile birlikte bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet sevincini daha bir güzel ve coşkulu ile yaşadık. Her yıl Cumhuriyet coşkumuzun artarak devam etmesi dileği ile başta sanatçılarımız olmak üzere katılımcılarımıza çok teşekkür ediyorum"dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'da sanatçıya teşekkür ederek Çaycuma'yı simgeleyen plaket takdim etti.

Konser öncesi Ünlüataer ve ekibi Kültür ve Sanat Merkezi önünde hayırsever emekli öğretmen Hayrullah Saki tarafından yaptırılan ve 30 Ağustos 2018 tarihinde açılışı gerçekleştirilen Atatürk'ün sanata verdiği değeri simgeleyen heykel önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Pusula Gazetesi