TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele eden Zonguldakspor'un Teknik Patronu Cahit Terzi Elmas Televizyonunda yayınlanan, Ender Yüksel'in hazırlayıp sunduğu, Futbol adamı Resul Kumaş'ın yorumcu olarak katıldığı Spor Kritik Programının konuğu oldu. Gelecek sezon kırmızı-lacivertli ekipte olmayacağını belirten Terzi kendisine sezon öncesi ve devamında teklifler geldiğini ancak kötü durumda olan Zonguldakspor'u trilyonlara değişmeyeceğini belirterek "Trilyonlar gelse şehrimizi satmayız. Bu nedenle devam ettim. Sözleşmem bitti, 20-25 gün içinde yeni takımla anlaşabilirim" dedi.

TERZİ TAKIMA TRANSFER YASAĞI GELEBİLECEĞİNİ SÖYLEDİ

Cahit Terzi gelecek sezon için takıma TFF'den transfer yasağı gelebileceğini belirterek şöyle konuştu: "Futbolcular bu sezon maddi olarak büyük sıkıntılar yaşadı. Geçen sene bu çocuklara en azından 1+1 evler paralar ve arabalar verildi. Bu sene 3-4 oyuncu haricinde sıkıntılı dönemler geçirildi. Bu dönemde yönetim sözleşmesi biten futbolcularla biran önce anlaşmalı. Takıma transfer yasağı gelebilir. Gelirse büyük sıkıntılar olur. Bu sıkıntıları çözebilecek güçlü bir yönetim şart'' dedi.

"TRİLYONLAR GELSE ŞEHRİMİZİ SATMAYIZ"

Kendisine sezon öncesi ve devamında bazı teklifler geldiğini ifade eden Terzi ''Sezon başında ve devre arasında bana teklifler geldi. Benim dışımda para almayan bir hoca olsa başka bir kulübe kayabilirdi. Ama biz trilyonda gelse şehrimizi satmayız. Biz ligi bitirelim seneye görüşürüz dedik. Benim için maddiyat ikinci planda kaldı. İlk önce biz doğduğumuz şehre hizmetimizi yapacağız. Alın terimiz maaşımız neyse yönetimin vereceğine de inanıyorum. Daha güzel teklifler sezon içerisinde geldi. Biz takımın düşmemesi için ve takımın kötü günler yaşamaması için kafamızı geriye çevirmedik. Bundan sonraki arkadaşlar inşallah başarılı olurlar" dedi.

"ONUR ERİŞ HER TAKIMDA OYNAR"

Devre arasında Zonguldakspor'dan TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Samsunspor'a transfer olan ancak forma şansı bulamayan Onur Eriş için konuşan Terzi, ''Onur'un TFF 2.Lig ve PTT 1.Ligde oynayamayacağı hiç bir takım yok. Her takımda oynar. Onur karakter ve kişilik olarak her zaman üst seviyelerde devam eder. Benim Onur Eriş gibi bir silahım olsa onu her türlü kullanırım."

"YENİ BİR TAKIMLA ANLAŞABİLİRİM"

Zonguldakspor ile sözleşmesi biten ve gelecek sezon çalışmayacağını belirten Cahit Terzi "Türkiye'de 8-10 takımdan çeşitli teklifler geldi. Biz Zonguldakspor'a söz verdiğimiz için dönmedik. Bu sene Ereğli Belediyespor ile görüşmemiz olmadı. Dışarıdan arayan 3-4 takım var. 15-20 gün içerisinde belli olacak. Şuan play-off maçları oynanacak. Benim için lig önemli değil. Önemli olan çalışacağım takımın hedefi olması. Zonguldakspor'da ligde kalalım mantığı bana göre ters. Bana göre şampiyonluğa oynamak gerekir" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi