TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor'un etkili taraftar gruplarından Genç Zonguldaklılar'ın tribün liderlerinden Gökhan Çüteli Zonguldak Belediyesi meclis üyeliği için Ak Parti'den adaylığını açıkladı. Çüteli, meclis üyeliği başvurusunu Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'a teslim ederken, Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner de Gökhan Çüteli'ye destek vermek amacıyla hazır bulundu. Ayrıca Genç Zonguldaklılar Tribün liderlerinden Zeki Beybeyoğlu, Taner Arslantürk ve yaklaşık 60 kişilik taraftar grubu da Gökhan Çöteli'yi yalnız bırakmadı.

ÇÜTELİ: "GÖREV VERİLİRSE ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Zonguldakspor'un taraftar gruplarından Genç Zonguldak tribün lideri Gökhan Çüteli, Zonguldak'ta artık değişim zamanının geldiğini belirterek "Şimdiye kadar bir siyasi kimliğimiz yoktu. Ama Ak Parti Belediye Başkanı Adayımız Selim Alan'la beraberiz. Ak Parti İlçe Başkanımız Mustafa Çağlayan'la beraber sürekli partimizin arkasındaydık. Tribün liderliği yaptığımız için diğer siyasi parti görüşlü arkadaşlarımızla beraber her hangi bir siyasi oluşumumuz yoktu. Ama Ak Parti'nin her zaman yanındaydık. Eğer bize görev verilirse Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan'la beraber elimizden geleni yapacağız. Nasipse Zonguldak Belediyesini Ak Parti Belediyesi olarak değiştirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

ÇAĞLAYAN: "HAYIRLI OLSUN"

Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan,Gökhan Çüteli'ye hayırlı olsun temennisinde bulunarak "Gökhan Çüteli belediye meclis üyeliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Genç bir arkadaşımız. Biliyorsunuz ki bizim belediye başkanı adayımızda genç. Enerjik biri. Dinamik biri. Gökhan beyi de geçmişten beri tanıyoruz. Sizlerle beraber tribünde her zaman Zonguldak'ın sosyal olgularında eli taşın altına koymuş, sosyoliteden hiçbir zaman vazgeçememiş, her sorunundan ilgilenmeye çalışmış ve sizlerle beraber güzel mesajlar vermiş bir arkadaşımız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi