Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta zirve mücadelesi veren Ereğli Belediyespor Pazar günü deplasmanda Bursa Zaferspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta sahasında Bartınspor'a 2-1 yenilirek büyük bir şok yaşayan Ereğli Belediyespor'da taraftar takımına güvenmeye devam ediyor.

TARAFTAR PAZAR SABAHI YOLA ÇIKIYOR

Ereğli Belediyespor yönetimi futbolcu ve teknik heyetle kahvaltıda bir araya gelerek moral bulurken, taraftarlara da yönetim araç tahsis etti.

Genç Ereğliler Tribün Lideri Burhan Önder taraftarlara çağrıda bulunarak Bursa'ya gideceklerin isim yazdırmasını istedi. Pazar günü sabah 07.00'da Ereğli'den ayrılarak Bursa'ya hareket edecek olan Ereğli Belediyespor taraftarları takımlarına 90 dakika destek verecek.

Genç Ereğliler taraftar grubu önderliğinde Bursa'ya gidecek olan taraftarlar alınacak galibiyette pay sahibi olmak istiyor. Futbolcularına güvendiklerini belirten Genç Ereğlililer taraftar grubu tezahuratları ile futbolcuları motive ederek destek verecek.

HENDEK İLE PUAN FARKI 7

Ereğli Belediyespor 18 puanla 4'ncü sırada bulunurken, lider Hendekspor ile arasındaki 7 puanlık fark var. Eflatun-beyazlılar ilk yarının son maçına kadar puan farkını da indirmek istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi