Biliyorsunuz Trendyol gibi sürekli indirim yapan firmalar aynı zamanda iş birliği içinde oldukları İndirim Kodu Siteleri aracılığı ile çok fazla indirim kuponu yada indirim kodu da dağıtıyor. Son zamanlarda yıldızı giderek parlayan ve oldukça başarılı hizmetler sunan sitelerden biride Kuponburada.com Kaliteli bir site konumuna yükselen ve markalaşma yolunda hızla ilerleyen Kuponburada.com gibi indirim kodu sunan sitelerde indirim kodlarını özellikle de Trendyol İndirim Kodu, Trendyol Aktif İndirim Kuponu bulmak fazlasıyla kolaydır.

Alacağınız bu indirim kodunun kullanılması ile alışverişlerinizde %50'ye varan indirimlerden faydalanabilirsiniz. Kodu kullanmak ise oldukça basit; sitede yer alan kampanya kodlarının açıklamalarını dikkatli bir şekilde okuduktan sonra istediğiniz indirim kodunu kopyalayın ve Trendyol internet sitesine gidin. Satın almak istediğiniz ürünleri seçtikten sonra ödeme sayfasında bu kod için ayrılmış kutucuğa kopyaladığınız kodu girin. Sepetinizdeki ücretin düştüğünü göreceksiniz.

Trendyol'dan Nasıl Sipariş Verilmektedir?

Trendyol sayfasına giriş yaptıktan sonra sayfanın sol üst kısmında; Hesabım- Favorilerim- Sepetim bölümleri sırayla yer almaktadır. Favorilerinizde yer alan ürünleri sepete eklediğiniz zaman sağ bölümde almak istediklerinizi ücretleri ile birlikte, kargo ücretlerini de ayrıca gördüğünüz yerden, alışveriş için ödemeniz beklenen tutar çıkacaktır. Yine bu alanda yer almakta olan "Ön Bilgilendirme Koşullarını ve Mesafeli Satış Sözleşmesi" seçeneğini tıklayarak sepete onay verdiğiniz zaman ödeme seçeneklerinin yer aldığı bir ekran sizi karşılayacaktır.

Ödeme sayfası bölümünde ödeme, teslimat gibi bilgilerin bulunmakta olduğu bir alan karşınıza gelecektir. Fatura adresi bilginiz, kredi/banka kartı bilgileriniz, taksit seçenekleriniz, sözleşmeler ve formlar mevcuttur. Bilgileri doldurduktan ve bu sayfaya da onay verdikten sonra ödemenizi gerçekleştirmiş ve sipariş verme işlemini sonlandırmış oluyorsunuz.

Siparişinizi vermenizin ardından sisteme daha öncesinden girmiş olduğunuz mail adresinize siparişinizin alınmış olduğuna dair Trendyol'dan size bir bilgilendirme maili ve bununla birlikte bir de sipariş numaranız gönderilmektedir. Ardından almış olduğunuz ürünün hazırlandığı, kargoya verildiği vb. bilgilendirmeler adım adım yalnızca mail yoluyla değil cep telefonunuza SMS olarak da gönderilmektedir.

Trendyol'da İade İşlemleri

Teslimat tarihi itibariyle 15 gün içinde iade edebilme hakkına sahipsiniz. İade etmek izleyeceğiniz adımlar da aşağıdaki gibidir;

  • com ya da mobile uygulamada bulunan "Hesabım" bölümüne giderek "Siparişlerim" seçeneğine tıklayın,
  • Ardından "Sipariş detay" seçeneğine tıklayarak siparişinizin detaylarını önünüze getirin,
  • Kolay iade seçeneğine basın,
  • İade etmek istediğiniz ürünü neden iade etmek istediğinizi seçin. Eğer ki aynı üründen bir taneden fazla almışsanız ve bunu iade etmek istiyorsanız iade edilecek ürünün adedini de belirtmeniz gerekmektedir,
  • Eğer bir taneden fazla kargo seçeneği karşınıza çıkarsa, istediğiniz kargo firmasını seçebilirsiniz,
  • Ekrana gelmiş olan iade kargo kodunu bir yere not edin,
  • İade etmek istediğiniz bütün ürünleri ve faturanızı tek bir paketin içerisine koyun.
  • Hazırlamış olduğunuz paketi iade kargo kodu ile beraber seçtiğiniz kargoya 7 gün içerisinde teslim etmeniz gerekmektedir. Eğer 7 günü geçerse, yeniden iade kargo kodu almanız gerekecektir.