Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden Çaycumaspor'da yeni yönetim kolları sıvadı, iç ve dış transfere başladı. Kulüp Başkanı Mehmet Çarşanbalı yeni sezonda küme düşme tehlikesi yaşamayan, üst sıraları zorlayan güçlü bir ekip kuracakları mesajını verirken, yönetim 8 futbolcu ile anlaşmaya vardı.

İŞTE ANLAŞMAYA VARILAN FUTBOLCULAR

Sarı-lacivertli ekip BAL'da mücadele eden Devrek Belediyespor'un 24 yaşındaki stoperi Ahmet Emre Yıldırım, 28 yaşındaki oyuncu Caner Kara, Süper Amatör Lig ekibi Gökçebeyspor'un 25 yaşında stoper oyuncusu Canberk Aktaş, Saltukovaspor'un 25 yaşında ki orta saha oyuncusu Samet Ekrem Düzlüoğlu, İstasyon Gemicilerspor'un 22 yaşında orta saha oyuncusu Emre Durdu, Bartın Amasraspor'un 21 yaşın da ki orta saha oyuncusu Emre Özdal ve Can Ata ile anlaşmaya vardı. Resmi imzaların önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor.

BAŞKAN ÇARŞANBALI İDDİALI KONUŞTU

İyi bir takım oluşturacaklarını belirten Kulüp Başkanı Mehmet Çarşanbalı "Transfer çalışmalarına başladık. Üst sıralara oynayan bir takım oluşturmak istiyoruz. Bunun içinde elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Prensipte anlaştığımız oyuncular var. Önümüzde ki günlerde bunları imza töreni düzenleyerek açıklayacağız. Amacımız Çaycumaspor'un hak ettiği yere taşımak. Bunun içinde kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah sezonu hedeflediğimiz yerde bitireceğiz. Taraftarımızdan da özveri bekliyoruz. Takımlarını desteklesinler ''dedi.

ANTRENÖR ERGİN ÖZALP OLUYOR

Sarı lacivertli ekip İstasyon Gemicilerspor'un eski hocası Ergin Özalp'le prensip anlaşmasına vardı. Özalp'in yardımcılığını ise Timuçin Yıldırım'ın yapacağı belirtildi.

Editör: Pusula Gazetesi