Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Zonguldaklı köklü kulübü Kozlu Belediyespor Şubat ayı sonunda başlaması planlanan yeni sezon öncesinde dış transferde bombaları patlattı.

Yeşil-beyazlı ekip Kurşunluspor'dan orta saha oyuncusu Onur Yüksel ve Kaleci Samet, Beyköy Belediyespor'dan sağ açık Burak Sarıbıyık, Haymanaspor'dan stoper Oğuzhan Ateş'i renklerine bağladı.

Kesin olarak anlaşmaya varılan futbolcular Kozlu'ya gelerek resmi imzaları atacak. Yeşil-beyazlı ekip daha önce de 13 transfer yapmıştı.

HEDEF BÖLGESEL AMATÖR LİG

Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı Deniz Yayalar "Yeni transferlerimizin lisanslarını 15 Şubat'tan itibaren çıkartacağız. Bu sezon antrenörümüz Erkan Sadıklar yönetiminde takımımızdan şampiyonluk bekliyoruz. Yönetim ve teknik heyet olarak iyi bir ekip kurduğumuzu düşünüyorum. Bu süreçte bizlere her türlü desteğini veren ve yanımızda olan Kozlu Belediye Başkanımız Ali Bektaş'a sonsuz teşekkür ediyorum. Sezon sonunda alacağımız şampiyonluk kupası ile birlikte başkanımızı ziyaret ederek başarımızı hepbirlikte taçlandıracağız inşallah" dedi.