Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir Karagümrük maçından iyi bir netice ile döneceklerini belirterek İstanbul'a oynadıkları maçlarda taraftar potansiyellerinin çok yüksek olduğunu ve taraftarın da gücüyle iyi sonuç alacaklarını söyledi.

Demir, "Pazar günü karşılaşacağımız rakibimiz Karagümrük, 3-4 tane gurbetçi oyuncu aldı. İlk yarıdan giden ve gelen futbolcuları var. Genç ve dinamik bir ekip oldular. İlk yarıda oynadığımız takımdan daha farklı bir takım bizi bekliyor. Aynı zamanda sentetik olması maça daha farklı yere getirecek gibi görünüyor. Ama iyi hazırlandık. İnşallah iyi bir netice alacağız. Ben oyuncularıma güveniyorum" dedi.

"TARAFTARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAK"

Teknik Patron Şenol Demir "Karagümrük maçında İstanbul'da ki maçlarda taraftar açısından bir sıkıntı yaşamadık. En son Silivrispor maçında sanki Zonguldak'ta gibi bir maç oynadık. Müthiş bir seyirci vardı. İnşallah Karagümrükte de öyle seyirci olacak diye beklenti içerisindeyiz. Arkamızda taraftarımız olacak" dedi.

"YAPACAĞIMIZ TRANSFERLER İNŞALLAH KATKI VERİR"

Transfer döneminin bitmesine az bir süre kala transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Şenol Demir "Yöneticilerimiz transfer çalışmaları noktasında uğraşılıyor. Gelişmeler var. İnşallah çok yakında net bilgiler verilir. O arkadaşlar da en kısa zamanda aramıza katılarak takıma katkı verirler. Ara transferde iyi oyuncu bulmak zor. Transfer piyasası çok yüksek" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi