TFF 2. Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Lara Titanic Otel Tesisleri'nde sürdürüyor. Günde çift idman yaparak ikinci yarıya hazırlanan kırmızı-lacivertli ekipte bazı futbolcuların hafif sakatlıkları teknik heyetin canını sıkmıştı. Sakatlıklar nedeniyle Pazar günü oynanması gerekken Etimesgut maçını iptal eden Teknik Patron Şenol Demir riske girmek istemedi. Sakatlıkların düzülme aşamasına geldiği öğrenildi.

TRANSFERDE SICAK GELİŞME BEKLENİYOR

Zonguldakspor Genel Kaptanı Hakan Hürfikir ile Teknik Direktör Şenol Demir dış transferde özellikle santrafor ve sağ açık konusunda girişimlerini sürdürüyor. Çok önemli iki futbolcu ile anlaşmaya varıldığı öğrenilirken, imzaların atılması an meselesi olduğu belirtildi. Bu iki futbolcunun kulüpleri ile olan bonservis sorununun çözülmesini bekleyen Hakan Hürfikir sorun çözülür çözülmez bu iki futbolcuya imza attıracak.

SEFA AKSOY BEKLEMEDE

Öte yandan geçtitğimiz sezon Zonguldakspor forması giyen orta saha oyuncusu Sefa Aksoy sözleşmesinin bitmesi nedeniyle Niğde Belediyespor'a transfer olmuş ve ilk yarıyı bu kulüpte geçirmişti. Tekrar Zonguldakspor'a dönmek istediğini açıklayan Sefa Aksoy'un kulübü ile olan görüşmelerinin devam ettiği, kulübü ile sorunu çözmesi halinde tekrar Zonguldakspor'a döneceği belirtildi.

SABRIN SONU SELAMET OLACAK
Bugüne kadar dış transferde imza atılamaması nedeniyle bir çok taraftar umutsuzluğa kapılırken, yönetim kurulu üyeleri "Taraftarımız sabretsin. Sabrın sonu selamet olacak. Transfer yapmak için transer yapmayacağız. Takıma gerçekten büyük katkıları olabilecek futbolcular ile prensip anlaşmasına vardık,kulüpleri ile olan sorunlarını çözmelerini bekliyoruz. Biraz daha sabır" değerlendirmesi yapıldı.

Editör: Pusula Gazetesi