Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan Zonguldakspor geçtiğimiz sezon 10 yıl sonra mücadele ettiği ligde tücrübe kazanmış, hatta mütevazi kadrosu ile play-off kapısından dönmüştü. 2016-2017 futbol sezonunun ardından mevcut kadrosunda 15 futbolcunun sözleşmesi sona eren, 13 futbolcusunun sözleşmesi devam eden Zonguldakspor'da iç transferde yönetim bugüne kadar kaleci Osman Kurtuldu ve Burak Can Et ile sözleşme imzaladı. Kaptan Mert Caymaz ile her konuda anlaşıldı, iş imzaya kaldı. Kırmızı lacivertli ekip bayram önceki akşam Turan Yılmaz ile masaya otururken taraftar düşünmek için süre istedi. Golcü Sinan Uzun ise bayram sonrası Zonguldak'a gelerek yönetimle masaya oturacak, şartları görüşecek.

Zonguldakspor dış transferde ise Amed Sportif'den stoper Şevket Güngör'e imza attırırken, prensip anlaşmasına vardığı ve belirli aşamaya getirdiği futbolcuları ise bayram sonrasında Zonguldak'a görüşmek için davet etti.

BAYRAM SONRASI YOĞUNLUK YAŞANACAK
İç ve dış transferde yoğunluğu bayram sonrasına verecek olan Zonguldakspor yönetimi takımın iskelet kadrosunu bozmamak için mücadele verecek. Sözleşmesi devam eden futbolcularla da yine de masaya oturacak olan yönetim özellikle Okan Eken ve Onur Eriş'e gelen transfer tekliflerine rağmen iyi futbolcuyu da göndermek niyetinde değil. Hedef bir kadro kuracak olan yönetim özellikle Okan Eken ve Onur Eriş'i kadroda tutacak. Hüseyin Yılmaz, Ercan Coşkun ve Berkan Akdeniz ile de yine birer görüşme yapılması bekleniyor. Teknik Direktör Şenol Demir iç ve dış transferin kampa kadar netleşmesini bekliyor. Bolu'da gerçekleştirilecek kamp öncesinde güçlü bir kadro oluşması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi