TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor'da kriz had safhaya çıktı. Ligin başlamasına sayılı günler kala Zonguldakspor'da henüz TFF tarafından verilen transfer yasağı kaldırılamadı. 450 bin lira tutarındaki meblağ arayışını sürdüren yönetim henüz bu parayı bir araya getiremedi. İç transferde elle tutular bir tek Sinan Ören, Berkan Akdeniz, Kaan Akgün ve Kaleci Mustafa'nın yanı sıra genç golcü Tezcan Gökmen gibi futbolcularla anlaşabilen Zonguldakspor dış transferde ise Keçiörengücü'nden alınan tecrübeli stoper Hakan'ın dışında genç ve tecrübesiz isimlerle anlaşmaya vardı.

Ancak son günlerde transferde yetenekli ve tecrübeli isimlerin geçmesi, Ali Kuçik gibi yetenekli bir futbolcunun kampa katılması iyi günlerin de bir işareti olarak değerlendiriliyor.

Yaptığı 4 hazırlık maçından 3 yenilgi 1 beraberlik alabilen Zonguldakspor'da yeni transferlerin ise transfer yasağı nedeniyle henüz lisansları çıkarılamadı.

FUTBOLCULAR TEDİRGİN
Zonguldakspor'un yeni transferlerinin ise henüz lisanslarının çıkmaması, transfer döneminin de 2 Eylül tarihinde bitecek olması nedeniyle tedirginlik yaşıyorlar. Zonguldakspor'un transfer yasağını kaldıramaması durumunda yeni transferlerin de lisansı çıkmayacak ve bu futbolcular da mağdur olacak. Yönetim kentin ileri gelenlerinin yanı sıra milletvekillerinden ve bürokratlardan destek bekliyor.

TARAFTAR SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR

Kasasında sıcak para bulunmayan Zonguldakspor'da taraftar da süreci büyük bir sıkıntı içinde takip ediyor. Gönül verdikleri takımlarının zor durumda olması karşısında büyük üzüntü yaşayan taraftarlar transfer yasağının kaldırılmasını da sabırsızlıkla bekliyor.

Editör: Pusula Gazetesi