Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir 5 Ocak 2021 tarihinde başlayacak olan transfer döneminde takımın transfer yapıp yapmayacağı konusunda açıklamada bulundu. Hürfikir "Öncelikle kendi futbolcularının paralarını ödemekten yana olduğunu daha sonra fırsat transferi yapabilecekleri mesajını verdi.

Hakan Hürfikir ayrıca kulübün en büyük ihtiyaçlarından birisi olan tesis konusunda Vali Mustafa Tutulmaz'ın kendilerine destek sözü verdiğini ve Kilimli'ye bir tesis planladıklarını söyledi.

"ÖNCE KENDİ FUTBOLCULARIMIZI KORUMALIYIZ"
Hakan Hürfikir devre arasında transfer yapılacak mı sorusuna ise "Bizim önceliğimiz içerideki futbolcuları tutmak ve korumak. Biz kendi futbolcularımızın parasını nasıl ödeyeceğiz onun peşindeyim. Bu çocukları parası dururken dışarıdan gelecek futbolcuya para veremeyiz"

"KİLİMLİ'YE TESİS YAPACAĞIZ"
Tesis konusunda da konuşan Hürfikir: "Vali bey bize maddi destek yapamaycağını söyledi ama tesis desteği vereceğini söylemişti. Sayın Valimiz bize Kilimli'deki saha için tesis konusunda destek verecek. Önümüzdeki günlerde bir gelişme inşallah olacak" dedi.