2017-2018 Futbol sezonunda ikinci Amatör Küme Merkez grubunda mücadele edecek olan Merkez Topbaşıspor yeni sezona iddialı giriyor. Kulüp Başkanı Yusuf Çetin, Topbaşı camiasının gurur duyacağı, keyifle izleyeceği bir takım oluşturarak yeni sezona girmenin planlarını yapıyor.

Kozlu Topbaşı Mahallesi'nde yaşamlarını sürdüren gençlerin yanı sıra kulübe değer veren, bu kulüpte futbol oynamak isteyen gençleri ve tecrübeli futbolcuları aynı çatı altında toplayan Başkan Yusuf Çetin, Topbaşı'na layık, takımı ve forması için sonuna kadar mücadele edebilecek, karakterli futbolculardan kurulu bir ekip oluşturma boyunda büyük adımlar atıyor.

Takımın başına eski kalecisi ve şu anda Alaplı Belediyespor'un kalesini koruyan Hamit Çevik'i getiren Başkan Yusuf Çetin transferde düğmeye bastı. Mevcut futbolcularla idmanlarını sürdüren Merkez Topbaşıspor dış transferde Kozlu Belediyespor'dan Erkan Çiv, daha önce Merkez Topbaşıspor'da futbol oynayan Birkan Aslan, kaleci Talha Çetin, Sarayspor'dan Burak Çakmak ve İhsaniyespor'dan sağ bek Erdem Yalçıner'i renklerine bağlayarak gücüne güç kattı.

Merkez Topbaşıspor Kulüp Başkanı Yusuf Çetin "Yıllardır Merkez Topbaşıspor'u ayakta tutmak için mücadele ediyoruz. Özellikle bu takımda fair-play kurallarına uyan, düzgün, yetenekli ve formasını son dakikaya kadar terletecek, tüm yeteneklerini sahaya yansıtacak futbolculardan kurulu bir ekip olma yolunda titizlikle çalışıyoruz. Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte ilk etapta bir çok kulüpte bulunmayan sosyal tesisler konusunda önemli çalışmalarımız var. Ligde hedefimiz rakiplerine saygı duyan, hakemlere her zaman anlayış gösteren, centilmence mücadele eden bir ekip görüntüsü vermek. Spor kamuoyu tarafından taktir edilen ve alkışlanan bir takım olmak özelliğini taşımak istiyoruz. Başarı bizim için çok önemli. Ancak önce olmazsa olmazımız fair-play, ardından şampiyonluk. Tüm ikinci amatör küme takımlarına ve şu anda devam eden 1.Amatör Küme ve Süper Amatör Ligin yanı sıra profesyonel liglerde mücadele eden Devrek Belediyespor, Ereğli Belediyespor ve Zonguldakspor'umuza da liglerinde başarılar diliyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi