Ailenin iki evladından biri olan Eray'ın annesi Nurten, babası Mustafa ve abisi Caner Sarıöz taziyeleri güçlükte kabul ederken gözyaşları sel oldu.
Eray Sarıöz'ün Helvacılar Köyü Sarıöz Mahallesi Camii'nde öğle namazına müteakip İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş'in kıldırdığı cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. Genç yaşta geçirdiği elim bir trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Eray Sarıöz köy mezarlığında toprağa verildi. Eray'ın okuldan ve dershaneden arkadaşlari ile AK Parti Çaycuma Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Köktürk de son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Eray'ın montu tabutunun üzerine bırakıldı.
OLAY
Sakarya'nın Karasu ilçesinde, kontrolden çıkıp, takla atarak, ters dönen otomobilin sürücüsü üniversite sınavına hazırlanan Eray Sarıöz (18) yaşamını yitirdi. Sarıöz'ün, ehliyetinin olmadığı belirlendi.
Kaza, saat 06.30 sıralarında, Karasu'ya bağlı Denizköy Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Eray Sarıöz yönetimindeki 67 VA 287 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, takla atıp, ters döndü. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Sarıöz'ün yaşamını yitirdiğini belirledi.

erayin-oldugu-aractan-intihar-notu-cikti
Eray'ın öldüğü araçtan intihar notu çıktı

ailesi-sokta-universiteye-hazirlaniyordu
Ailesi şokta... Üniversiteye hazırlanıyordu

otomobil-takla-atti-ehliyetsiz-eray-oldu
Otomobil takla attı; ehliyetsiz Eray öldü