Ereğli' de dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Yadigar Eroğlu'nun kullandığı 67 TR 454 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu su kanalına uçmuş ardından da beton bloğa çarpmıştı. Kazada sürücü Yadigar Eroğlu ile birlikte 3 aylık bebek Öykü Hilal Tekin ve Şerife Tekin hayatlarını kaybetmişti. Kazada yaralanan Anne Gamze Tekin ise Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Kazada hayatını kaybeden, yapılan otopsilerin ardından cenazeleri ailelerine teslim edilen Yadigar Eroğlu Ereğli' de son yolculuğuna uğurlanırken, 3 aylık bebek Öykü Hilal Tekin ve Şerife Tekin ise Alaplı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. 3 aylık bebek Öykü Hilal Tekin ve Şerife Tekin cenazeleri evlerinin önüne getirilerek helallik alındı. Şerife Tekin'in oğlu ve küçük Hlial'in babası Hüseyin Tekin taziyeleri zorlukla kabul etti. Evin önünde alınan helalliğin ardından 3 aylık bebek Öykü Hilal Tekin ve Şerife Tekin son yolculuğuna uğurlandı.

ABLAM ÖLEN KARDEŞİNİN İSMİNİ YAŞATMAK İSTEMİŞTİ...

Kazada yaralanan Gamze Tekin'in erkek kardeşi Onur Malçok, ablasının küçükken elim bir kaza da kaybettiği kız kardeşinin ismini yaşatmak için kızına Hilal ismini koyduğunu, ancak Hilal ablası gibi yeğeni küçük Hilal'i de elim bir kazada kaybettiklerini ifade etti.

Onur Malçok konuşmasında "İsim öyküsü ben doğmadan önce bir ablam dünyaya gelmiş. Onun ismi Hilal'di. Onu elim bir kaza sonucu kaybettik. Annem onu çok severdi. Ondan sonra ben doğdum. Bende ileride bir çocuğum olduğunda ismini Hilal koyacaktım. Daha sonra ablamın hamile ve çocuğun kız olduğunu öğrendik. Ablama çocuğunun adını Hilal koymasını söyledim. Annemin mutlu olacağını söyledim. Hilal ablamın ismini yaşatacağımızı söyledim. Ablam kızına Hilal ismini koydu. Olmadı. Yüzümüz gülmedi. Elim bir kaza sonucu onu da kaybettik. Canımız gitti. Şu anda tek temennimiz ablamız. Biz hastaneyi aradık. Ablamın durumu şu anda gayet iyi. Konuşabiliyor. El sallıyor. Herkese selamı var. Birkaç operasyon geçirecek sadece. Vücudunun göğüs, omurga kolunda ve ayaklarında kırıklar var. Yüzüne gelen cam parçalarından dolayı yüzünde kesikler var. Allah'ın izni ile hepsi düzelecek" dedi.

feci-kaza-3-olu-1-yarali
Feci kaza: 3 ölü, 1 yaralı