Kaza 22.00 sularında Ereğli Zonguldak yolu Ören kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Ereğli'den Zonguldak istikametine giden 67 ABM 954 plakalı otomobil sürücüsü Elif Oğuz' (33) sağ şeritten kavşağa girmek isteyince aynı istikamette seyir halinde olan Abdullah Kaçan'ın (51) kullandığı 16 RAT 18 plakalı hafif ticari kamyonet ile çarpıştı. Kazada sürücülerden Abdullah Kaçan'ın eşi Banu ve 10 yaşındaki kızı T.Kaçan yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

BEN SAĞDAN SOLA DÖNECEKTİM,'O' VİRAJI ALAMADI...
Kazaya karışan sürücülerden Elif Oğuz, yanına gelen yakınlarına kazanın nasıl olduğunu anlattı. Oğuz, kendisinin sağdan sola döneceği sırada diğer sürücü Abdullah Kaçan'ın vidarı alamayarak kendisine çarptığını iddia etti.

Kazaya karışan araçların yoldan çekilmesi ile tek şeritten verilen trafik normale döndü. Her iki sürücü de ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.