Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği'nin kampında yer alan futbolcular, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlık maçında Hacettepe'yle karşılaşan TPFD, karşılaşmayı 2-0 kazandı.
Herhangi bir kulüple anlaşamayan futbolcular için Bolu'da kamp organize eden Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği, oyuncuların yeni sezona hazır girmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Futbolcuların herhangi bir kulüple anlaşmadan önce formdan düşmemesi için gerçekleşen organizasyonda hazırlık maçları da başladı. Teknik Direktör Emre Aşık'ın çalıştırdığı TPFD, Hacettepe ile oynadığı hazırlık maçından 2-0 galip geldi. İlk yarıda kornerden Oktay Pop'un attığı golle öne geçen TPFD, ikinci yarıda da Serkan Çalık'la farkı 2'ye çıkardı ve karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.
Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal, karşılaşmada oyuncuların form durumunun çok iyi olduğunu ifade ederek, "Amacımız, buradaki futbolcu kardeşlerimizin performansını üst seviyede tutmak. Bugün bir takıma transfer oldukları anda, form grafiği olarak takımın gerisinde kalmayacaklar. Buradaki kampı, Süper Lig kulüplerinin kamp programlarıyla eşdeğer biçimde gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.
TPFD, Bolu kampında hazırlık maçlarına devam edecek.

Editör: Pusula Gazetesi