TFF yönetim kurulu bugün 2.Lig ve 3.Lig'de play-off hattında bulunan 20 kulüp başkanı ile görüşme gerçekleştirdi.

TFF'nin Riva Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekilleri Mehmet Baykan, Yılmaz Büyükaydın, Ali Düşmez, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Genel Sekreter Kadir Kardaş ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can'ın yanı sıra 2. ve 3. Lig kulüpleri başkan ve temsilcileri katıldı.

KULÜPLER ADALET BEKLİYOR
Toplantı sonunda kulüp temsilcileri yaptıkları açıklamada şu görüşte birleşti: "''TFF'nin düzenlemiş olduğu toplantıya iştirak ederek Play-Off müsabakalarının oynanması yönünde görüşlerimizi bildirdik. Çıkacak kararın adaletli olacağına olan inancımız tam"

İŞTE İHTİMALLER

TFF'nin Külüp başkanlarıyla yaptığı birinci görüşmesi 3.lig kulüpleri arasında heyecan yarattı.
2.Lig'de yeni bir grup kurmayı planlayan TFF'nin 3.Lig'deki 3 grubun ilk 7'nci sırada bulunan kulüpleri, bu klasmana alma ihtimali doğdu.

TFF RESMİ İNTERNET SİTESİ'NDEN DE AÇIKLAMA YAPILDI
TFF resmi internet Sitesi'nden yapılan açıklama aynen şöyle: "

Türkiye Futbol Federasyonu ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği, bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Riva'daki toplantıya TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekilleri Mehmet Baykan, Yılmaz Büyükaydın, Ali Düşmez, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Genel Sekreter Kadir Kardaş ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can'ın yanı sıra 2. ve 3. Lig kulüpleri başkan ve temsilcileri katıldı.

Toplantıda TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in tescil formatı ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu"