Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Teknik heyet ve yönetimin biraraya gelerek toplantı yaptıkları öğrenildi. Son 6 maçtır galip gelemeyen, gol dahi atamayan Zonguldakspor ligde 6 puanla 14'üncü sırada bulunuyor.

Yönetim kurulunun kötü sonuçların neden ve sebebleri konusunda Teknik heyetten detaylı bilgi aldığı öğrenildi. Teknik Direktör Mustafa Dalcı sezon başından buyana zor şartlarda, yetersiz kadro ile mücadele ettiklerini yönetime iletirken, şartların düzelmesi konusunda istekte bulunduğu, durumun düzelmemesi halinde görevi bırakabileceği mesajını verdiği öğrenildi.

TOPLANTI BİTTİ MUSTAFA DALCI İLE DEVAM KARARI ÇIKTI

Zonguldakspor yönetimi ile Teknik Direktör Mustafa Dalcı arasında yapılan toplantı sona erdi. Yönetim Dalcı ile devam kararı alırken, şartların daha da iyileştirilmesi yönünde camiadan ve kentin ileri gelenlerinden destek istenecek.

Toplantı sonunda açıklama yapan Zonguldakspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, ''Alınan üst üste yenilgiler sonrasında teknik adam Mustafa Dalcı ile bir araya geldik. Kendisine kötü gidişat hakkında görüş alışverişi yaptık. Kötü giden gidişat hakkında yaptığımız toplantı sonrasında teknik adam Mustafa Dalcı ile yola devam etme kararı aldık'' dedi.