Zonguldakspor'un resmi maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nun zemininin değiştirilmesi gündemde. Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda yeni sezon öncesinde zemin bakıma alındı. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelleri tarafından sahada bozuk olan zeminler çim ekilerek düzeltiliyor. Zonguldakspor'un hem resmi maçlarını oynadığı, hem de idmanlarını yaptığı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun zeminin yeterli seviyede olmaması nedeniyle Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından zeminin komple değiştirilmesi için gerekli başvurular Gençlik Spor Bakanlığına yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gelecek onay sonrasında ihaleye çıkılarak zemin komple değiştirilecek.

Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın iyileştirilmesi ile ilgili bugün Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun ziyaret etmiş ve olumlu mesajlar aldı.

ZONGULDAKSPOR TEKRAR DEVREK'E DÖNEBİLİR

2 sezon önce Karaelmas Kemal Köksal Stadı kapalı tribün inşaatı nedeniyle maçlarını Devrek İlçe Stadı'nda oynayan Zonguldakspor, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan çimlerin değişimi için onay gelmesi durumunda maçlarını yeni sezonda Devrek İlçe Stadı'nda oynayacak. Serme hazır çim ile donatılacak olan Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın yeni sezonun ikinci yarısına yetiştirilmesi ve maçların ilk yarı Devrek'te, ikinci yarı ise yeniden Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi