Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Türkiye Taş Kömürü (TTK) işbirliği içerisinde gerçekleştirilmekte olan 'Zonguldak İli Merkez İlçesi Üzülmez TTK Lojmanları Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde yapılan kura sonucunda hak sahiplerinin isimleri açıklandı.


TOKİ'den yapılan açıklamada şu bilgiler yer alıyor;

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Türkiye Taş Kömürü (TTK) işbirliği içerisinde gerçekleştirilmekte olan "Zonguldak İli Merkez İlçesi Üzülmez TTK Lojmanları Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1.Etap 766 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" kapsamında 21 Eylül 2018 Cuma günü TTK Eğitim ve İş Güvenliği Dairesi Başkanlığı Eğitim Salonu'nda Zonguldak 2.noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi gerçekleştirilmiştir.

Tabloda Yer Alan TOKİ ( KURA İPTAL) İfadesi ile ilgili Açıklama : Kura listesinde yer alan bu ifade; ZY tipi konut için 2. Etap alanda yer almakla birlikte sehven kuraya dahil edilmiş olan kişilerin kura işleminin İdaremizce resen iptal edilmesi sonucu oluşan ve stoğa çekilen bağımsız bölümleri ifade etmektedir.

Kura sonucu Hak Sahiplerine çekilen konutların için Gayrimenkul Sözleşmesi yapılması ve konutların teslimi ile ilgili olarak ayrıca bilgi verilecektir. İdaremiz stoğunda kalan konutların hak sahipleri için yapılacak kura çekimi hakkında çalışmalar devam etmekte olup hak sahiplerine bu konuda bilgi verilecektir.

CYB TİPİ 2+1 Konutlar İçin Kura Sonuç Listesini Görmek İçin TIKLAYINIZ

TA TİPİ 2+1 Konutlar İçin Kura Sonuç Listesini Görmek İçin TIKLAYINIZ

A TİPİ 3+1 Konutlar İçin Kura Sonuç Listesini Görmek İçin TIKLAYINIZ

ZY TİPİ 3+1 Konutlar İçin Kura Sonuç Listesini Görmek için TIKLAYINIZ

Editör: Pusula Gazetesi