Çaycuma'da taekwondo sporu başta olmak üzere Atletizm ve bir çok spor branşının gelişimini sağlamak ve yaygınlaştırmanın yanı sıra Çaycuma'da sporu sevdirmek ve gelecekte iyi birer birey, iyi birer sporcu toplumu oluşturmak amacıyla kurulan Çaycuma TOGA Spor Kulübü birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla yönetim, teknik heyet ve sporcular öğle yemeğinde bir araya geldi.

Kulüp Başkanlığını Kadir Bölükçü'nün yaptığı TOGA Spor Kulübü 2017-2018 sezonunda Atletizm dalında çeşitli dereceler elde ederek kulübün adını duyuran ve kulüplerini en iyi şekilde temsil eden sporcular elde edilen bu başarıyı yönetimin verdiği öğle yemeğinde kutladılar.

Yemeğe Kulüp Başkanı Kadir Bölükçü, Antrenör Selda Tuzcuoğlu, Yönetim kurulu üyesi Şükrü Göçer ve sporcular katıldı. Oldukça samimi bir ortamda geçen yemekte sporcular da keyifli anlar geçirdi.

Kulüp Başkanı Kadir Bölükçü elde edilen başarılar ve azimli çalışmalarından dolayı tüm sporcu ve teknik heyeti kutlayarak başarıların devamını diledi. Bölükçü tüm sporcuları ile gurur duyduğunu ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi